Carcasă de protecţie pentru iPhone 7 cu brichetă electrică şi desfăcător de sticle

- Adrian Ungureanu
937

Unii producători de accesorii pentru telefoane se întrec în idei trasnite. Am văzut tot felul de huse şi carcase de protecţie pentru telefoane, unele cu urechi de iepuraş, altele cu blană sau piele de crocodil, cu beculeţe, iar altele cu tot felul de pietricele şi decupaje.

Producătorul de accesorii ZVE a venit cu o altă idee trasnită, pentru telefoanele de la Apple. Aşa se face că pasionaţii au la dispoziţie o carcasă de protecţie pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, care vine la rândul său cu funcţii extra.

Această carcasă are încorporată şi o brichetă electrică, în cazul în care nu aveţi cu ce să aprindeţi ţigara, iar dacă aveţi un o sticlă de bere sau de suc şi nu aveţi desfăcător, staţi liniştiţi. Nu este nicio problemă, pentru că ascuns în carcasă veţi găşi şi un desfăcător.

Carcasa vine cu propria baterie şi promite circa 540 de aprinderi. Bateria este reîncărcabilă, iar carcasa vine cu port Lightning, acelaşi ca şi pe iPhone, aşa că puteţi folosiţi acelaşi cablu pentru reîncărcare.

Deşi ne-am putea aştepta să fie o carcasă scumpă, aceasta este disponibilă pentru doar 20 de euro, de pe Amazon. Am văzut carcase şi huse de protecţie mai urâte şi mai mai puţin utile decât aceasta.