Caravana Mişcarea face bine ajunge cu Cea mai mare oră de sport la Braşov, 8 iulie 2017

- Adrian Ungureanu
192

După o ediție reușită la București, caravana Mișcarea face bine, powered by Dolce Sport și susținută de Telekom Romania, ajunge la Braşov, pe 8 iulie, când pasionații de mișcare în aer liber vor ocupa Piaţa Sfatului, timp de 12 ore, pentru a lua parte la “Cea mai mare oră de sport”, ediția a VII-a.

Festivalul de sport și sănătate Cea mai mare oră de sport se întinde pe parcursul a două luni de vară, în 3 oraşe din România (Bucureşti, Braşov şi Mamaia), cu câte 12 ore de mișcare în fiecare oraş. În cadrul festivalului se desfășoară o mulțime de activități sportive: clase de fitness gratuite susținute de traineri renumiți din țară și de peste hotare, mici campionate de fotbal sau tenis de masă și crosuri caritabile, dar sunt și zone dedicate unde participanții își pot testa sănătatea cu ajutorul unor aparate specializate.

Prin acest festival de sport, Telekom promovează un stil de viaţă sănătos în cele mai populare regiuni din ţară, ca parte a strategiei de responsabilitate socială a grupului. Ne bucurăm să remarcăm faptul că numărul de participanţi creşte de la an la an, ceea ce confirmă succesul demersului nostru şi dorinţa românilor de a trăi sănătos“, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Evenimentul din Brașov este unul dintre cele mai vibrante intrucât are loc intr-o zonă frumoasă și încărcată de istorie. Programul va cuprinde:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: Steel Programs, Kangoo Jumps, Functional Training, Barre Fitness, Zumba, OneKor Energy, Functional Step, FightKlub Khai Bo și multe altele;
  •  Shooting Gate şi tenis de masă
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, cu start din Piaţa Sfatului:
    • 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării,
    • 7km, cu 340m diferenţă de nivel, pentru alergătorii de cursă mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.

Cea mai mare oră de sport – clase de fitness
Pe lângă clasele de fitness, pe parcursul celor 12 ore vor funcționa și clase de Real Ryder (biciclete staționare), dar și screening-uri de depistare a sindromului de moarte subită cardiacă oferite de BTL România Aparatură Medicală, singurii din lume ce dețin echipamente specializate.

Cel mai premiat echipament la nivel mondial din domeniul esteticii medicale va putea fi testat sâmbătă la Brașov, Piața Sfatului, în cadrul evenimentului Cea mai mare oră de sport. BTL Exilis EliteTM este un sistem destinat esteticii medicale care oferă cea mai avansată tehnologie de radiofrecvență non-invazivă pentru remodelare corporală, lifting al zonelor laxe și rejuvenare facială, cu rezultate vizibile și de lungă durată.

De asemenea, reprezentanții de la Crucea Roșie Română, prin filiala din Brașov, vor fi prezenți cu un cort de prim ajutor dotat cu pat, defibrilator și materialele necesare desfășurării activității medicale (truse medicale complete, targă mobilă pentru căutare și salvare a victimelor, oxigen, medicație și aparatură de urgență). Voluntarii și personalul acreditat vor ține demonstrații de prim ajutor pe parcursul întregii zile.

Participarea la toate activitățile este gratuită. În plus, participanții la clase pot câștiga și numeroase premii sportive, porții sănătoase de mâncare și alte cadouri oferite de partenerii evenimentului.
Programul complet este disponibil pe miscareafacebine.ro/clase-brasov, platforma de informare a campaniei.
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/487830004882997/.