Camera de pe Galaxy S9+ declarată cea mai bună din lume, de către DxOMark

410

Samsung și-a promovat intens noile telefoane din seria Galaxy S9 pentru îmbunătățirile aduse la nivelul camerelor foto, iar în cazul modelului Galaxy S9+, specialiștii de la DxOMark par să fie de acord.

DxOMark este un loc de referință pentru specialiștii în domeniul foto/video așa că este considerat cel mai important site când vine vorba de comparații obiective și exacte.

În testul de referință de la DxOMark pentru camerele de pe telefoanele mobile, Galaxy S9+ a primit 99 de puncte, devenind noul lider, depășit modelul Google Pixel 2 XL, cel care deținea cel mai mare scor la DxOMark, adică 98 de puncte.

Cei de la DxOMark au spus că noul Galaxy S9+ ”oferă cel mai complet set de funcții și opțiuni foto de pe piață”. Aceștia mai spus că ”nu există puncte de slabe care să iasă în evidență”.

Pentru testul ”Photo” camera de pe Galaxy S9+ a primit 104 puncte, cel mai mare punctaj oferit de DxOMark pentru camerele de pe telefoane, iar pentru video a primit 91 de puncte, unul din cele mai mari punctaje.

Testul a presupus efectuarea și analizarea a peste 1.500 de poze și peste 2 ore de filmare în diverse condiții de luminozitate, în spații deschise și închise și folosit funcțiile standard ale telefonului.

Este dovada că Samsung nu s-a lăudat degeaba. Seria Galaxy S9 chiar vine cu cele mai bune camere de pe piață la ora actuală. Pentru a vedea evaluarea completă a camerei de pe Galaxy S9+ de la DxOMark dați click aici.