Cam așa va arăta LG V30 – VIDEO

- Adrian Ungureanu
225

Băieții de la Concept Creator au lansat un nou clip pe YouTube, de această dată cu randarea noului vârf de gamă de la LG, modelul V30 care va fi lansat pe data de 31 august la Berlin.

Telefonul va fi prezentat cu o zi înainte de IFA Berlin 2017 și va intra în competiție directă cu modelele Galaxy Note 8 de la Samsung și iPhone 8 de la Apple, deși are puține șanse în fața a două dintre cele mai așteptate telefoane ale anului.

Revenind la clipul celor de al Concept Creator, bazat pe cele mai recente zvonuri și randări care au apărut, vedem un telefon foarte arătos și elegant care cel puțin în materie de design impresionează. Cei de la Concept Creator consideră că acesta este design-ul final, afirmând că acesta este design-ul oficial.

Din clip putem observa camera duală de pe spate, la fel și senzorul de amprentă așezat sub modului de cameră. Din păcate, este confirmat încă odată că LG V30 nu va avea ecran secundar ca și modelele predecesoare, LG V10 și V20, un element care diferenția telefonul de la LG de alte modele de pe piață. Dar cu siguranță au avut un motiv bun pentru care au renunțat la el.

Dar destul cu vorba, vă lăsăm să va bucurați clip.