Bundle-ul Triple Threat cu plăci grafice RTX și jocurile Metro Exodus, Anthem și Battlefield V este disponibil începând de azi

359

NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Apex Legends. De asemenea, un nou bundle este disponibil pentru plăcile grafice GeForce RTX, care include jocurile Metro Exodus, AnthemTM și/sau BattlefieldTM V. Gamerii GeForce pot juca titlurile lor preferate pe trei noi monitoare G-SYNC Compatible.

Gamerii primesc jocurile Metro Exodus, Anthem și Battlefield V odată cu achiziționarea unei plăci grafice GeForce RTX 2080 Ti sau 2080 pentru desktop sau laptop. Adițional, gamerii care optează pentru o placă grafică GeForce RTX 2070 sau 2060 vor primi unul dintre cele trei titluri, la alegere.

Lista monitoarelor compatibile cu G-SYNC se extinde
Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și urmărește oferirea de consistență și educare a consumatorilor. Acesta oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Trei noi produse vor fi adăugate pe lista monitoarelor G-SYNC Compatible:

  • BenQ XL2540-B/ZOWIE XL LCD
  • Acer XF250Q
  • Acer ED273 A

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”. O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă la https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/.

“Game Ready” pentru Apex Legends
Cel mai nou driver Game Ready va optimiza experiența în Apex Legends. Adițional, va oferi cea mai bună experiență în Devil May Cry 5 și Tom Clancy’s Division II.

Driverele Game Ready sunt disponibile înainte de lansare sau în ziua lansării pentru majoritatea jocurilor și sunt configurate pentru a oferi cele mai bune performanțe și un gameplay perfect. Fiecare driver Game Ready dispune de certificarea Microsoft WHQL.