Bucharest Technology Week 2017 – a doua ediție a evenimentului aduce noi gadgeturi, mașini electrice și roboți

- Adrian Ungureanu
229

În mod oficial Bucharest Technology Week 2017 a început deja, dar deocamdată au loc întâlniri și seminarii în reprezentanții companiilor din industrie, dar începând cu vineri, 26 mai, și până duminică, 28 mai, veți putea merge în Piața George Enescu din Capitală pentru a vedea gadgeturi de ultimă generație, mașini electrice și hibride, roboți și alte tehnologii atractive.

Unul dintre punctele principale de atracție de la Bucharest Technology Week 2017 va fi, cu siguranță, robotul InMoov, dezvoltat de Gaël Langevin – designer, sculptor & creator francez.

InMoov este un robot printat 3D, care este însuflețit de o unitate Kinect și este în sine o platformă open-source. Cei care sunt interesați să-și creeze propriul robot InMoov și să ajute comunitatea la dezvoltarea acestui proiect pot participa fără probleme.

Cei interesați pot descărca modelele 3D și pot printa componentele de care au nevoie și pot descărca și sistemul de operare necesar pentru a da viață robotului. Platforma software este și ea una deschisă, așa că programatorii iscusiți își pot aduce propria contribuție la îmbunătățirea acestui proiect.

InMoov este capabil să recunoască oameni, poate vorbi cu cei care interacționează, iar de vineri persoanele interesate îl vor putea vedea în acțiune la Bucharest Technology Week. InMoov va fi contectat la internet, iar creatorul său afirmă că va putea fi pus la tot felul de teste.

No posts to display