Blizzard va relansa StarCraft remasterizat la grafică 4K

246

Vechiul StarCraft este unul dintre cele mai apreciate jocuri video din istorie așa că Blizzard Entertainment a decis că jocul merită remasterizat în întregime din punct de vedere grafic. Povestea și gameplay-ul rămâne neschimbate, dar din punct de vedere grafic va fi adus la rezoluție 4K, iar diferențele sunt vizibile.

Upgrade-ul grafic va aduce nou suflu jocului, cu noi inlustrații și un mod puțin diferit de a descriere a poveștii, atât în jocul original StarCraft, cât și în expansiunea Brood War. Blizzard a primis însă că povestea și gameplay-ul vor fi păstrate exact așa cum au fost create inițial.

Jocul remasterizat va fi lansat la vară, iar prețurile vor fi anunțat în perioada următoare. În pregătirea lansării Blizzard a anunțat ca va actualiza versiunea standard a jocului la 1.18, care va incule câteva bug fix-uri și îmbunătățiri, posibilitatea de a reconfigura tastele în funcție de preferințele gamerilor, un mod observator, măsuri moderne anti-cheat, compatibilitate cu Windows 7, 8.1 și 10 și multe altele.

Blizzard mai anunță că odată cu lansarea acestui update, cele două jocuri, adică versiunea originală și expansiunea Brood War vor fi disponibile gratuit pentru descărcare.