BlackBerry pregăteşte primul său telefon dual-SIM

297

BlackBerry este unul din foarte puţinii producători de telefoane inteligente care încă nu are în portofoliu un telefon capabil să găzduiescă două cartele telefonice. Dintre companiile mari, de renume, doar Apple nu mai  are niciun telefon dual-SIM.

În era TCL Corporation, compania care a preluat complet dezvoltarea, producţia şi vânzarea de telefoane sub brandul BlackBerry, lucrurile încep să se schimbe. Compania chineză pregăteşte un telefon dual-SIM, o premieră pentru brandul canadian.

Acest nou telefon a fost descoperit pe un site al autorităţilor de reglementare din Indonesia, care poartă numele de BBC100-1. Acesta a fost descpăerit încă din luna decembrie, dar abia acum au ieşit la suprafaţă şi câteva din specificaţiile tehnice ale acestui telefon.

BBC100-1 vine cu procesor Snapdragon 425, un procesor specific telefoanelor de clasă medie, un display de 5,5 inci cu rezoluţie HD, 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern. Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 13 MP şi una frontală, pentru selfie-uri, de 8 MP. Acesta dispune şi de p baterie de 3.000 mAh.

Deocamdată, încă nu se ştie nimic despre data de lansare sau preţuri, dar am putea afla ceva mai multe informaţii la MWC 2017.