BlackBerry Mercury va fi prezentat cum se cuvine pe 25 februarie

328

BlackBerry Mercury este unul din telefoanele care şi-au făcut apariţia într-un mod total neobişnuit. După luni întregi de zvonuri şi speculaţii, de scăpări oficiale sau neoficiale a fost prezentat la începutul acestui an la CES 2017.

Dar nu o putem lua în calcul ca fiind o lansare pentru că modelul care a fost prezentat a fost un produs neterminat, nefinisat, un prototip adus cu scopul de a aduce ceva în faţa presei pentru a menţine vie imaginea BlackBerry.

BlackBerry Mobile tocmai a postat un anunţ pe contul oficial de Twitter că noul telefon va fi prezentat cum se cuvine la MWC 2017, eveniment ce va avea loc la Barcelona între 27 februarie şi 2 martie. Prima prezentarea va avea loc însă cu două zile înainte de debutul oficial al acestui eveniment.

Sperăm că la acest eveniment vom primii mai multe detalii. La CES 2017, în afara faptului că ne-a arătat un telefon care părea funcţional, oficialii companiei nu au oferit niciun alt fel de informaţie, aşa că specificaţiile încă sunt subiect de speculaţii.

Din informaţiile “scăpate” până acum ştim că Mercury va veni cu un display de 4,5 inci, cu rezoluţie 1620×1080, forma acestuia fiind influenţată de tastarura QWERTY fizică a telefonului. La interior se vehiculează că ar putea veni cu procesoare Snapdragon 625 sau 821, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern.

Camera principală va avea un senzor de 13 MP, cea frontală de 8 MP, iar sistemul de operare ales este Android 7.0 Nougat. Dar vom avea posibilitatea de a afla adevărul abia peste o lună.