BlackBerry Krypton se va numi Motion și tocmai a apărut într-o nouă imagine

- Adrian Ungureanu
354

De ceva timp au apărut informații că un nou telefon cu brandul BlackBerry ar putea fi lansat în curând de cei de la TCL Corporation, compania chineză care se ocupă în prezent de producția de telefoane cu brandul canadian.

Numele sunt care a fost cunoscut până acum a fost BlackBerry Krypton, dar cunoscutul zvonac Evan Blass (@evleaks) tocmai a postat pe pagina sa de Twitter că acesta va avea purta numele comercial BlackBerry Motion și a postat și o nouă imagine cu acest telefon.

După cum vedeți, va fi un telefon fără tastatura QWERTY clasică și specifică modelelor BlackBerry și la prima vedere pare un telefon arătos. Dar este destul de clar că va fi încă un model care să vizeze segmentul corporate, iar design-ul său mai sobru în recomandă pentru acest segment.

Din punct de vedere al specificațiilor nu sunt foarte multe informații disponibile. Singurele zvonuri afirmă că telefonul ar urma să fie ”motorizat” de o platformă Snapdragon 625, cel recomandă ca un model de clasă medie, 4GB memorie RAM și o baterie de 4.000mAh. Va fi rezistent la apă și praf, având certificare IP67 și va rula Android Nougat.

Telefonul ar putea fi lansat în această lună, cel puțin așa anunțau chinezii de la TCL, la IFA Berlin 2017, că în luna octombrie vor lansa un nou telefon.