BlackBerry KEYone va ajunge și în România

217

Ultimul telefon conceput înainte ca producătorul canadian să ajungă la o înțelegere cu chinezii de la TCL și probabil ultimul telefon cu tastatură QWERTY fizică cu brandul BlackBerry va ajunge și în România.

Operatorul Vodafone România a anunțat că BlackBerry este disponibil la precomandă. Din păcate, deocamdată nu a anunțat și când vor începe livrările, dar vom reveni cu o actualizare imediat ce aflăm.

Așa cum spuneam, se pare că BlackBerry KEYone este ultimul telefon cu tastatură QWERTY fizică al brandului canadian. Acesta vine și cu display tactil de 4,5 inci cu rezoluţie de 1620 x 1080 pixeli.

BlackBerry KEYone, beneficiază de o cameră principală de 12 MP și de o capacitate de înregistrare video 4K la 30 de cadre pe secundă. Totodată, BlackBerry KEYone dispune de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate de stocare de 32 GB, care poate fi extinsă cu un card de memorie de până la 2 TB.

BlackBerry KEYone beneficiază de o tastatură ergonomică și iluminată, precum şi de un senzor de amprentă. Mai mult, dispozitivul este alimentat de un acumulator de 3.505 mAh, care poate fi încărcat la jumătate din capacitate în doar 36 de minute.