Black Friday 2018 la CEL.ro începe vineri 9 noiembrie

451

Retailerul online CEL.ro anunță că va începe campania de Black Friday și oferă reduceri de până la 70% clienților săi.

Cel mai mare și cel mai plin de oferte eveniment de reduceri de peste an aduce la CEL.ro peste 170.000 de produse cu discount – mai mult ca oricând, pentru a oferi mai repede cumpărătorilor săi cele mai mici prețuri din piață și o livrare cât mai rapidă.

Pentru o mai bună gestiune a evenimentului și pentru a crește numărul clienților mulțumiți de produsele pe care le achiziționează la prețuri foarte bune, retailerul online face un anunț surpriză: începe Black Friday 2018 vineri, 9 noiembrie 2018.

CEL.ro declară că anul acesta are o multime de reduceri și se așteaptă ca numarul celor care vor prinde oferte să fie mult mai mare. Cele mai atractive reduceri vin vor găsi la branduri cunoscute din portofoliul magazinului online precum: Samsung, iPhone, Huawei, LG, Xiaomi, Xerox, Asus, Lenovo, Remington, Philips, etc.

Campania de Black Friday a retailerului va fi completată și de platforma Marketplace, lansată în primăvara acestui an, unde 800 de parteneri vor oferi prețuri speciale la categorii precum mobilă, bricolaj, decorațiuni sau articole sport și fashion

Clienții se vor bucura de un Black Friday (începând cu 9 noiembrie 2018) cu mii de reduceri la:

  • Laptopuri → reduceri de până la 40%
  • Televizoare 4K → reduceri de până la 1000 lei
  • Telefoane → reduceri de până la 900 lei
  • Electrocasnice → reduceri de până la 1800 lei
  • Componente și periferice → reduceri de până la 67%
  • Parfumuri și ceasuri → reduceri de până la 45%
  • Imprimante → reduceri de până la 30%

Magazinul online a început organizarea celui mai mare eveniment din e-commerce-ul românesc mai devreme, pregătindu-se din punct de vedere logistic mult mai bine, luând măsuri și găsind soluții pentru a gestiona în timp util livrarea tuturor comenzilor. Toate eforturile depuse de retailer au ca scop evitarea întârzierii comenzilor, estimând că livrarea medie se va face în minimum 1-5 zile. În plus, vineri 9 noiembrie și sâmbătă 10 noiembrie produsele pot fi ridicate de la sediu CEL.ro conform programului menționat pe site-ul www.cel.ro