Bill Gates a trecut la un telefon cu Android, dar care are multe aplicații de la Microsoft

385

Bill Gates înseamnă Microsoft, iar Microsoft înseamnă Bill Gates. Chiar dacă nu mai are un rol executiv în cadrul companiei, nu se îndoiește nimeni de faptul că încă are o influență foarte mare asupra companiei pe care a fondat-o.

Evident, un pasionat de tehnologie, Bill Gates nu avea cum să nu folosească un smartphone, dar nimeni nu știe ce telefoane folosește acesta. A fost destul de evident că în ultimii ani a continuat să folosească telefoane cu Windows Phone la bord.

Dar acum, a făcut trecerea la un telefon cu Android, lucru confirmat de el într-un interviu la Fox News. Acesta a fost întrebat de noile iPhone-uri și nu s-a arătat foarte impresionat și a spus că nu folosește niciun iPhone. Deși are un trecut legat de Apple, nu este deloc un secretă rivalitatea dintre Microsoft și Apple de-a lungul timpului.

Gates nu a precizat de telefon are, dar a spus că este un Android, dar care are multe aplicații de la Microsoft. Speculațiile ar fi că ar avea un telefon de la Samsung, care a semnat un contract cu Microsoft pentru a livra telefoanele sale cu câteva aplicații Microsoft preinstalate, iar Galaxy S8 și Galaxy Note 8 au preinstalate trei aplicații, Word, Excel, PowerPoint și serviciul OneDrive. Ar putea fi un Galaxy S8, dar este doar o speculație.