Best Buy dezvăluie din ”greșeală” cât va costa Nokia 2

- Adrian Ungureanu
395

Nu știm dacă de fiecare dată este o ”greșeală neintenționată” sau o ceva voit, dar retailerii mai ”scapă” din când în când informații despre anumite produse pe care le vor vinde, înainte ca acestea să fie lansate.

Așa s-a întâmplat și cu Nokia 2, despre care cele mai recente zvonuri spun că va fi prezentat pe data de 2 noiembrie, adică peste 10 zile. Telefonul a fost listat de retailerul american Best Buy, iar prețul era de 99 de dolari.

Nu ar fi suprinzător ca Nokia 2 să fie așa de ieftin pentru că majoritatea informațiilor care au apărut până acum îl recomandă ca fiind un telefon cu dotări foarte modeste.

Nokia 2 ar avea un procesor 212, unul model destinat telefoanelor low-cost, doar 1 GB memorie RAM, doar 8GB memorie internă, o cantitate foarte redusă, pentru că utilizatorii nu vor avea prea mult spațiu la dispoziție, dar presupunem că va veni și cu slot pentru card microSD ca și modele lansare până acum, Nokia 3, 5 și 6.

Telefonul va avea o cameră principală de 8MP, iar camera frontală va avea un senzor de 5MP, ecran de 4,7 inci, cel mai probabil cu rezoluție HD, va fi alimentat de o baterie de 4.000 mAh și va rula Android 7.0 Nougat.

 

Nokia 2 tocmai a primit certificare și pentru piața din Rusia. Certificarea în Rusia vine destul de târziu pentru că în SUA, a primit undă verde din partea FCC încă de la începutul lunii august. Oricum, se pare că suntem foarte aproape de prezentare și poate că la această dată va fi prezentat și Nokia 9 care pare că este și el pe drum.