BenQ lansează SW270C, un nou monitor destinat fotografilor profesionişti

346

BenQ anunță disponibilitatea noului monitor din familia PhotoVue, creat special pentru fotografi – SW270C.

BenQ SW270C PhotoVue oferă o acoperire de 99% a spectrului Adobe RGB, respectiv de 97% pentru DCI-P3/Display-P3 și tehnologie HDR10. Prevăzut cu un panou IPS 10bit de 27” şi o rezoluție de 2560×1440 pixeli, monitorul promite o luminozitate maximă de 300cd/m2 și un contrast nativ de 1000:1. Monitorul este prevăzut cu doi conectori HDMI 2.0, 1 x DP 1.4, două porturi USB 3.1, 1 x mini USB, 1 x USB Tip-C, plus un cititor de carduri SD/MMC încorporat.

Printre caracteristicile esențiale se numără:

  • Tehnologie de Uniformizare
  • Acoperire în proporție de 99% a spectrului Adobe RGB și suport HDR10
  • Tabelă de culoare 3D pe 16bit și panou 10bit pentru un gradient de culoare fin
  • Calibrare hardware
  • Conectivitate USB-C cu funcție de alimentare
  • Include Shading Hood
  • Mod Gamut Duo
  • Modul de control, generație nouă (Hotkey Puck G2)

Tehnologie de Uniformizare
Prin ajustarea fină a culorilor și luminozității, la nivelul sub-regiunilor care alcătuiesc ecranul, Tehnologia de Uniformizare BenQ garantează obținerea acelorași culori precise la nivelul întregului ecran, oferind astfel o experiență vizuală omogenă.

Paletă de culoare bogată
Oferind o acoperire în proporție de 99% a spectrului de culoare Adobe RGB, 100% pentru sRGB/Rec.709 și de 97% pentru DCI-P3/Display P3, este asigurată reprezentarea mult mai realistă a culorilor necesară fotografilor profesioniști.

Tabelă de culoare 3D (LUT) pe 16bit și Delta E≤2
Tabela de culoare 3D (LUT) pe 16bit și precizia cu o valoare Delta E≤2 în spectrele de culoare Adobe RGB și sRGB, garantează obținerea unei redări cât mai realiste a imaginilor.

Calibrare hardware
Funcția de calibrare hardware le permite fotografilor să controleze chip-ul intern de procesare a imaginii, astfel încât imaginile să fie redate la aceeași calitate, indiferent de placa video utilizată.

Suport formate video
SW270C suportă redarea la cadență nativă a filmelor 24P/25P, fără a aplica procedeul pulldown, ce poate distorsiona conținutul sursă.

Hotkey Puck G2
Modurile de culoare preferate și funcțiile monitorului sunt accesibile rapid prin intermediului modulului de control.

Monitorul este livrat și cu un accesoriu de umbrire (Shading Hood), care permite obținerea de rezultate optime indiferent de iluminatul ambiental, prin prevenirea reflexiilor luminoase.