Avenir Telecom vrea să se extindă în mall-uri cu magazine Energizer de tip insulă

543

Cu siguranță cei care mergeți prin centrele comerciale sunteți familiarizați cu micile magazine deschise amplasate pe centru galeriilor. Acestea au potențialul de a distrage atenție clienților care fac turul celorlalte magazine care au propriul spațiu închis în interiorul mall-urilor.

Între două magazine atenția îți poate fi distrasă de aceste mici insulițe, așa că distribuitorul de telefoane și accesorii, Avenir Telecom, care deține și lanțul de magazine Internity, încearcă să crească notorietatea brandului Energizer cu altfel de insulițe.

Compania a deschis un prim astfel de punct în Băneasa Shopping City, acesta având și un rol de proiect pilot. În funcție de rezultatele acestui magazin, Avenir va lua decizia dacă va continua pe această direcție sau nu și cum va fi dezvoltată această nouă linie de business.

”Ne gândim și la extinderea în alte centre comerciale și chiar în alte orașe din provincie. Ne uităm în primul rând la orașele mari, la Timișoara, Cluj, Sibiu, Constanța, dar deocamdată trebuie să ne dezvoltăm în București. Este cel mai mare oraș, are cel mai mare potențial și sunt destul de multe centre comerciale. Dar extinderea se va face în funcție de rezultatele acestui magazin deschis în Băneasa Shopping City, unul din cele mai mari centre comerciale din București”, a declarat într-o discuție cu presa directorului general al Avenir Telecom, Costin Soare.

Acesta a spus că decizia de deschidere a acestui tip de magazine a venit ca urmare a creșterii vânzărilor de telefoane și accesorii mobile la nivelul întregii piețe. ”În acest context, considerăm o oportunitate deschiderea de magazine proprii, tip insulă, în care să vindem doar produse Energizer”, a adăugat oficialul Avenir Telecom.