Avenir Telecom prezintă 26 de noi telefoane mobile Energizer la MWC 2019

236

Avenir Telecom va dezvălui o nouă gamă de telefoane mobile Energizer la ediția de anul acesta a Mobile World Congress. Noua gamă va cuprinde 26 de modele de telefoane, atât smartphone, cât și feature phone.

Printre noile versiuni se numără un smartphone pliabil, o nouă linie de telefoane high-end, și un dispozitiv echipat cu o baterie de 18.000 mAh. Toate aceste noi modele vor fi disponibile pentru a fi testate la standul Energizer Mobile din sala Square Congress (#CS 96), în perioada 25-28 februarie, la Barcelona.

Cele 26 de dispozitive noi Energizer vor afișa o serie de caracteristici inovatoare, de la camerele pop-up, până la funcționalitatea de scanare profesională inclusă în telefoanele de tip rugged. Toate telefoanele mobile Energizer au în comun un set de caracteristici pentru care este cunoscut acest brand: rezistență și durată lungă de viață a bateriei.

Prin oferirea unor telefoane de înaltă performanță și calitate, la prețuri accesibile, răspundem cererii în creștere pentru smartphone-urile entry-level și mid-range. În special, această poziționare pe piață ne permite să ne concentrăm asupra regiunilor lumii care se confruntă cu o creștere rapidă, în care cererea pentru aceste produse este ridicată și care reprezintă o direcție strategică pentru dezvoltarea noastră”, a declarat Jean-Daniel Beurnier, CEO al Avenir Telecom. „Anunțarea unei a patra linii de smartphone-uri, elegante, inovatoare și la prețuri rezonabile, extinde catalogul de produse pe care le putem oferim partenerilor noștri. Astfel, aceștia vor putea să satisfacă mai ușor cerințele consumatorilor la nivelul regiunilor în care activează”.