Avenir Telecom își extinde portofoliul cu accesoriile Celly și Energizer

235

Avenir Telecom își extinde segmentul de distribuție de accesorii pentru telefoane mobile și introduce în portofoliu accesoriile Celly.

De asemenea, compania completează gama de accesorii Energizer cu produse cu garanție pe viață.

Mișcarea are loc într-un context favorabil de evoluție a pieței. Potrivit estimării Avenir Telecom, piața de accesorii pentru telefoane mobile a crescut anul trecut cu circa 40%, la aproximativ 14 milioane de unități. Estimarea ia în calcul numărul de smartphone-uri vândute în 2018, aproximativ 4 milioane de unități, fiecare nou telefon cumpărat generând achiziția, în medie, a trei accesorii. La acestea se adaugă şi telefoanele mobile deja existente în piață, care generează achiziții suplimentare de accesorii, precum folii şi carcase de protecție.

Adăugarea accesoriilor Celly în portofoliul nostru este un pas important pentru Avenir Telecom în direcția completării portofoliului, în special în zona de protecție, fashion, audio și gadget. Este un brand care se pretează strategiei noastre de a vinde produse de bună calitate, cu design atractiv și ambalaj modern, certificate si complet compatibile pentru o gamă foarte largă de dispozitive mobile existente în piață”, spune Costin Soare, director general Avenir Telecom.

Avenir Telecom distribuie astfel toată gama de accesorii Celly destinată dispozitivelor mobile, axată pe mai multe categorii de produse, precum: protecție, încărcare, audio, utility, sport, foto și timp liber.

Cablurile Energizer de încărcare/transfer de date, cu garanție pe viață, disponibile pentru toate încărcătoarele din gamă, rezistă la o tensiune de până la 50 kg și la peste 10.000 de răsuciri. Sunt acoperite de o țesătură dintr-un material plastic foarte rezistent, care le conferă durabilitate și flexibilitate. Conectorii sunt întăriți în zonele unde au loc cele mai multe îndoituri și răsuciri pentru a proteja circuitele și pentru a absorbi presiunea.

Încărcătoarele de perete și încărcătoarele de mașină Energizer sunt fabricate din fibră de sticlă și policarbonat care asigură robustețea lor în condiții extreme de utilizare. Rezistă la căderi de până la 2 metri, la greutatea de 1,8 tone a unei mașini care trece peste ele și la mii de utilizări. Încărcătoarele sunt disponibile în mai multe variante (de la 1A la 3.4A) pentru a acoperi nevoile tuturor utilizatorilor.