Avenir Telecom introduce 8 modele noi în gama de telefoane mobile Energizer

457

Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, își completează gama de telefoane Energizer, cu 8 modele noi cu specificații de top.

Odată cu introducerea acestor modele în portofoliu, Avenir Telecom ajunge la un număr de 18 telefoane Energizer, 7 feature phone și 11 smartphone, disponibile pe piața din România.

Modelele nou introduse în portofoliu au o durată mare de viață a bateriei și sunt oferite utilizatorilor finali împreună cu accesorii de protecție, la cele mai înalte standarde de calitate. Telefoanele sunt destinate utilizatorilor activi, care îşi doresc dispozitive rezistente, performante, de calitate și cu feature-uri specifice modelelor high-end, dar la un preţ mai bun.

Noile telefoane întregesc gamele Energizer Power Max, Energizer Hardcase și Energizer Energy, lansate în luna februarie pe plan local, consolidează poziția Energizer în piață și sunt menite să răspundă și mai bine nevoilor utilizatorilor finali.

Cum sunt repartizate noile telefoane:

  • Gama Energizer Power Max primește modelele Power Max P490S, Power Max P490 și Power Max P20.
Energizer Power Max P490S

Între telefoanele mobilele lansate de Avenir Telecom, vedeta este modelul Energizer Power Max P490S, primul smartphone 4G al companiei cu ecran de 4,95 inci și un raport 18:9. Telefonul baterie de 4.000 mAh, 4 camere (două frontale și două dorsale) și dispune de funcția de deblocare prin amprentă.

Telefonul este dual SIM și dispune de un slot dedicat pentru carduri SD de până la 32 GB.

Un alt punct de atracție al smartphone-ului Energizer Power Max P490S îl reprezintă cele 4 camere: 2 pe partea din spate (8MP + 0,3MP) și 2 poziționate frontal (5MP + 0.3MP).

Telefonul este dotat și cu un senzor de proximitate care detectează schimbarea distanței dintre telefon și alte obiecte și cu un accelerometru (senzor de orientare) care detectează felul în care este ținut telefonul,poziția și viteza acestuia.

Energizer Power Max P2

Energizer Power Max P20 – telefon și power bank
Un alt model este Energizer Power Max P20, un feature phone, care poate fi folosit și ca power bank pentru încărcarea altor telefoane. Bateria sa de 4.000 mAh, asigură 40 de ore de convorbiri (utilizare continuă) și până la 31 de zile în mod stand-by. Camera dispozitivului este VGA (basic), telefonul are Radio FM, slot dedicat pentru carduri de până la 32 GB și permite stocarea și redarea de fișiere audio în format MP3. 

Energizer Energy 100

Gamei Energizer Hardcase i se adaugă modelul Energy 100, un telefon compact, dual SIM, certificat IP-54, lucru care îi oferă protecție împotriva stropirii cu lichide, rezistență la praf și la șocuri, telefonul rămânând intact în urma unui impact de la o distanță de până la 0,8 metri. Bateria asigură până la 11 ore de convorbiri continue și poate rezista până la 300 de ore în mod stand-by. Modelul este indicat atât utilizatorilor mai puțin experimentați, cât și pentru cei obișnuiți cu sistemul de operare Android. Ecranul de 2,4 inci este potrivit pentru persoanele care caută un telefon ușor de transportat și care poate fi utilizat cu o singură mână.

 

Gama Energizer Energy este completată de 4 modele noi: Energy E500, Energy E500S, Energy E10+ și Energy E11. Toate telefoanele sunt livrate cu accesorii de protecție, precum geam securizat și carcasă antișoc.

Energizer ENERGY E500S – cu accesorii

Între modelele nou introduse în gama Energy se remarcă modelul E500S, dual SIM care rulează un sistem de operare Android 8.0 (Oreo). Acesta are o grosime de 8,6 mm, oferă o capacitate de stocare de 8 GB, ce poate fi extinsă printr-un card MicroSD de până la 64 GB, iar bateria asigură funcționare telefonului până la 200 de ore în modul stand-by și până la 6 ore de utilizare continuă. Cele două camere, una pe partea din spate (8MP) și una pe partea din față (5MP) oferă o experiență plăcută utilizatorilor care vor să imortalizeze momentele preferate.

Telefoane mobile Energizer sunt disponibile, în prezent, la: Flanco, eMAG, Altex, Media Galaxy, EuroGSM, evoMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan și Bayern Mobile Solution.