Avenir Telecom aduce telefoanele Energizer în România

- Adrian Ungureanu
607

Avenir Telecom, unul dintre cei mai mari distribuitori de telefoane, accesorii pentru telefoane mobile şi servicii de telecomunicaţii din România, a lansat oficial seria de telefoane mobile Energizer pe piața locală.

Poate cei mai mulți dintre voi sunteți mai familiarizați cu acest brand pentru bateriile lor, dar acum este folosit pentru telefoane, atât telefoane mobile clasice, cât și smartphone-uri.

Avenir a adus un adevărat arsenal de telefoane Energizer, un întreg portofoliu, care cuprinde telefoane care ies în evidență din bateriile cu capacități mari, dar compania mizează foarte mult și pe telefoanele rezistente la apă, praf și chiar șocuri mecanice. Chiar aș putea spune că telefoanele care ne-au atras cel mai mult sunt cele ”rugged”, cu carcase create în special pentru cei care lucrează își petrec marea parte a timpului în medii neprietenoase cu telefoanele moderne.

Avenir aduce trei game de telefoane mobile Energizer
Energizer Power Max – companie le recomandată că fiind smartphone-uri high-end, cu o durată de viață mare a bateriei, de până la 5.000 mAh (funcționare de până la 24 de zile în stand-by). Gama cuprinde două modele: Power Max P600S şi Power Max P550S, smartphone cu un acumulator de 5.000 de mAh;

Energizer Hardcase – smartphone-uri rezistente la șocuri, la apă și la praf, cu o durată mare de viață a bateriei (certificare IP68). Gama cuprinde patru modele de telefoane: Energy 100, Hardcase H240S, Energy E520 LTE şi Hardcase H550S;

Energizer Energy – această gamă include modelele smartphone slim Energy S500 şi Energy S500E (livrate cu accesorii de protecție, precum geam securizat și carcasă antișoc) și două modele feature phone, Energy E10 și Energy E20, eficiente și de durată.

În galeria de mai jos aveți telefoanele aduse de Avenir în România cu toate specificațiile lor de catalog.

Telefoane mobile Energizer sunt disponibile, în prezent, la: Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan și Bayern Mobile Solution. Două dintre noile modele de telefoane, Energy Plus S550 LTE şi PowerMax P550S, pot fi achiziţionate, cu abonament, din rețeaua de magazine Internity, partener Telekom România.

Modelul Energizer Energy Plus S550 LTE este disponibil cu abonament, exclusiv la Internity, la preţul de doar 19 lei, împreună cu planul tarifar Mobil 13. De asemenea, modelul Energizer PowerMax P550S poate fi achiziţionat la doar 1 leu, cu abonamentul Mobil 25 de la Telekom România. Ambele abonamente oferă internet nelimitat, la viteză 4G.

În galeria de mai jos puteți vedea telefoanele la evenimentul de lansare în România