AutoEco.ro intră în parteneriat cu Banca Transilvania și introduce plata în rate fără dobândă pentru achiziții de piese și servicii de reparații auto

517

AutoEco.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de piese și accesorii auto din România, și Banca Transilvania le oferă clienților posibilitatea de a plăti în rate fără dobândă orice achiziție de pe AutoEco.ro și manopera pentru serviciile de reparații auto în service-ul asociat.

Posesorii cardului de cumpărături STAR emis de Banca Transilvania pot face achiziții în 12 rate fără dobândă de pe AutoEco.ro în intervalul 8 octombrie – 10 ianuarie 2019.

Clienții care dețin un card STAR îl pot utiliza pentru plăți pe AutoEco.ro începând cu luna mai a anului în curs. Oferta disponibilă în mod curent presupune plata achizițiilor în 6 rate egale și se supune termenilor și condițiilor stabilite de Banca Transilvania pentru cardul STAR.

Clienții AutoEco.ro beneficiază de multiple opțiuni de plată a comenzilor de piese auto și a serviciilor adiacente, din care o pot alege pe cea mai potrivită pentru ei: cu cardul online și la ridicarea comenzii de la sediul AutoEco.ro, în rate, cu cardul de cumpărături STAR de la Banca Transilvania, online sau la sediu, și în numerar, la sediu sau la livrarea prin curieri.

Încă de la introducerea achizițiilor în rate fără dobândă cu cardul de cumpărături STAR, am văzut un interes imediat pentru acest produs, fapt care a contribuit și la o schimbare benefică în comportamentul de cumpărare al clienților AutoEco.ro. Pentru că acum au și opțiunea de a plăti în rate fără dobândă, șoferii sunt mai dispuși să investească în piese auto și servicii de reparații ale mașinilor pe care le dețin atunci când acestea sunt necesare, fără presiunea imediată a costurilor. De regulă, șoferii românii tind să amâne anumite achiziții importante, dar mai costisitoare, dacă acestea nu sunt urgente”, spune Costin Stan, CEO AutoEco.ro.

În prezent, cardul STAR este utilizat în 24% din totalul plăților online făcute pe AutoEco.ro. În primul an de la introducerea plății cu cardul STAR, aproximativ 45% din achizițiile online de pe AutoEco.ro vor fi achitate cu acesta.

Valoarea medie a unei comenzi plasate pe AutoEco.ro și achitate în rate, cu cardul STAR, este, în prezent, de 650 de lei.

În această perioadă a anului, odată cu pregătirea mașinii pentru sezonul rece, pe lângă schimbarea obligatorie a anvelopelor, șoferii trebuie să acorde atenție sporită la buna funcționare a bateriei mașinii și a sistemului de încărcare al acesteia, la termostat, nivelul de ulei de motor, să rezolve orice problemă a ambreiajului și să se asigure că dețin un kit complet pentru deplasarea în condiții de iarnă (lanțuri antiderapante, racletă, lichid de parbriz și soluții pentru dezghețarea parbrizului și a sistemului de închidere al mașinii, ștergătoare adecvate)

Potrivit specialiștilor în piese auto AutoEco.ro, bugetul mediu alocat de șoferi în vederea pregătirii autovehiculului pentru iarnă este de 1.000 de lei.