Au apărut primele imagini cu BlackBerry Krypton

- Adrian Ungureanu
394

Chinezii de la BlackBerry se pregătesc să lanseze un nou telefon cu brandul BlackBerry, iar modelul despre care se vorbește acum se numește, deocamdată, Krypton.

Telefonul a primit deja certificări din partea organizațiilor importante, inclusiv de la Comisia Federală pentru Comunicații a SUA, de la WiFi Alliance și Bluetooth SIG. Dar nu a apărut nicio imagine cu acest model.

Ei bine, au apărut acum două poze, reale, cu un model BlackBerry care ar putea fi acest model Kryton. În una din imagini este arătat alături de un BlackBerry KEYOne (foto jos, modelul negru), iar conceptul de design nu pare foarte diferit.

Modulul de cameră și blițul sunt diferite însă, Krypton având un singur bliț, iar camera pare să fie mai mică decât cea de pe KEYone.

Din ce știm momentan, modelul Krypton ar urma să vină doar cu ecran tactil cu rezoluție Full HD, chinezii au renunțat la tastatura QWERTY fizică, iar deocamdată nu sunt date clare legate de diagonala acestuia. Telefonul ar urma să fie ”motorizat” de o platformă Snapdragon 625, cel recomandă ca un model de clasă medie, 4GB memorie RAM și o baterie de 4.000mAh. Va fi rezistent la apă și praf, având certificare IP67 și va rula Android Nougat.