Au apărut noi informații despre specificațiile modelului Samsung Galaxy A8+

- Adrian Ungureanu
390

După cum probabil știți, Samsung își restructurează familia de telefoane de clasă medie, seria Galaxy A, iar modelele A5 și A7 vor deveni Galaxy A8 și A8+.

Despre cel de al doilea model, au apărut ceva informații noi despre echiparea hardware. Se pare că telefonul vine cu ecran Super AMOLED de 6 inci, rezoluție Full HD+ din moment ce telefonul va avea ecran Infinity, cu format 18,5:9.

La interior se va regăsi un procesorul octa-core, model Exynos 7885, produs chiar de Samsung. Informațiile noi ne spun, însă, că acesta va fi lansat în trei variante de echipare RAM și spațiu de stocare: 4GB RAM + 32GB ROM, 4GB RAM + 64GB ROM și 6GB RAM și 64GB stocare internă. Această ultima versiune ar urma să fie disponibilă doar în țările asiatice.

Componenta foto va fi formată dintr-o cameră principală cu un senzor de 16MP, în timp ce camera frontală, ca fi duală, lucru confirmat și de manualul de utilizare care a fost deja publicat de Samsung pe site-ul său oficial. Cei doi senzori au camerei pentru selfie-uri sunt de 13MP și 8MP.

Se pare că va fi alimentat de o baterie de 3.000 mAh ora și va fi livrat cu Android 7.1.1 Nougat, dar va fi pregătit pentru actualizare la noul Android Oreo.

Cât despre lansare, rămâne în continuare valabilă varianta prezentării lor în luna ianuarie la CES 2018, eveniment ce are loc în Las Vegas între 9 și 12 ianuarie.