Au apărut noi imagini reale cu Galaxy S8

- Adrian Ungureanu
740

Deşi mai avem mai mult de o lună până la prezentarea lor oficială, noile telefoane Galaxy S8 şi s-a vorbit în continuu despre ele, acestea încă menţin un interes viu în rândul amatorilor de zvonuri.

Au apărut pe internet noi imagini reale cu noile vârfuri de gamă de la Samsung. Telefonul care apare în aceste noi imagini corespunde cu toate celelalte scăpări de până acum. Ecran edge-to-edge, cu margini curbate, care acoperă aproape toată suprafaţa panoului frontal al telefonului.

Încă odată este confirmată eliminarea butonului Home fizic, dar putem observa şi o multitudine de senzori instalaţi deasupra ecranului, inclusiv camera pentru selfie-uri.

Din zvonurile care au circulat până acum, noua gamă Galaxy S8 va fi prezentată abia pe 29 martie. Există posibilitatea ca data de lansare să fie schimbată, dar vom afla luni, 27 februarie, când Samsung va dezvălui data exactă, la Barcelona, în prima zi de MWC 2017. În cadrul acestui eveniment, Samsung va rula şi un clip de 1 minut pe post de teaser pentru noile vârfuri de gamă.