Au apărut primele afișe cu Galaxy Note 7 recondiționat în Coreea de Sud

232

Se pare că lansarea versiunii recondiționate a modelului Galaxy Note 7 este iminentă, în condițiile în care au apărut deja afișe cu această versiune în Coreea de Sud.

Mai multe zvonuri anunțau o potențială relansare a gamei de phableturi pe data de 7 iulie, lucru care pare din ce în ce mai plauzibil. Din afiș putem vedea că telefoanele vor ajunge pe piață cu numele ”Galaxy Note Fan Edition”, deci nu Galaxy 7R, nu Galaxy Note 7 Refurbished, nici Galaxy Note 7 Fandom Edition.

Din punct de vedere al specificațiilor ceva modificări. Probabil cea mai notabilă este rezoluția ecranului modelului testat era mai mică decât pe Note 7 original. Avem aceeași diagonală de 5,7 inci, dar rezoluția este Full HD (1920×1080 pixeli), în loc de Quad HD (2560×1440 pixeli) cum era pe modelul lansat în vara anului trecut.

Cel mai probabil rezoluția a fost micșorată pentru a reduce consumul de energie, versiunea FE urmând să fie dotată cu o baterie mai mică (3.000 sau 3.300 mAh) decât cea de pe modelul original (3.500 mAh).

Modelul testat pe GFXBench a fost echipat cu platforma Exynos 8, cu procesor octa-core, tactat la 2,6 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. Este posibil ca în anumite piețe să fie echipat cu procesoare Snapdragon 821.

Componenta foto este aceeași ca pe modelul original. Camera principală are un senzor de 12 MP, în timp ce în față găsit o cameră de 5 MP pentru selfie-uri.