Asus ZenFone Go 2 a primit certificare pentru piața chineză

- Adrian Ungureanu
169

Asus a lansat primul model ZenFone Go acum doi ani, dar între timp nu a mai lansat un succesor pentru acesta. Nu știm din ce motive, dar seria nu a fost continuată.

Acum, însă, compania taiwaneză a primit certificare pentru un telefon ce pare a fi ZenFone Go 2 din partea TENAA, autoritatea care-și dă acordul ca un produs electronic să fie vândut pe piața chineză.

Telefonul nu apare în baza de date exact cu acest nume, dar numărul de serie sub care a fost înregistrat confirmă că acesta este urmașul modelului lansat în 2015. Primul ZenFone Go a fost înregistrat la TENAA cu numărul de serie X014D, iar noul telefon cu numărul de serie X015D. Este puțin probabil ca Asus să folosească acest număr de serie pentru un telefon complet nou.

Cu această certificare aflăm și specificațiile principale ale noului telefon. Acesta va fi echipat cu un display de 5,5 inci, cu rezoluție HD (720p), procesor octa-core, tactat la 1,5 GHz, și va veni într-o versiune de 3 GB RAM cuplat cu 32 GB spațiu de stocare intern și o altă versiune cu 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală de 13 MP și una frontală de 5 MP. Telefonul este alimentat de o baterie generoasă de 4.850 mAh și va rula Android 7.0 Nougat.

Nu sunt date legate de lansare și de preț, dar în ceea ce privește prețul, judecând după nivelul de echipare, ZenFone Go 2 nu ar trebui să fie un telefon scump, probabil în jurul a 200-250 de euro.