Asus va prezenta oficial noul Zenfone 3s Max pe 7 februarie

- Adrian Ungureanu
247

Deşi Asus ZenFone 3s Max nu mai este un mister, compania taiwaneză nu a făcut niciun fel de prezentare oficială a acestui telefon. Săptămâna viitoare, însă, Asus va organiza primul eveniment oficial de prezentare a acestui model, în India.

Telefonul vine cu un set de dotări destul de interesante pentru un telefon de clasă medie. ZenFone 3s Max dispune de un ecran de 5,2 inci, cu rezoluţie HD (720p), o platformă hardware de la MediaTek cu procesor octa-core MT6750 SoC şi procesor grafic Mali-T860, 3 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern.

Camera principală de pe 3s Max a primit un senzor de 13 MP, iar cea frontală de 8 MP, numai bună pentru fanii de selfie-uri.

Telefonul vine în variantă dual-SIM, este dotat cu senzor pentru amprente şi o baterie generoasă, de 5000 mAh, în timp ce sistemul de operare ales este Android 7.0 Nougat.

Aşa cum spunea, ZeneFone 3s Max va fi prezentat săptămâna viitoare, mai exact pe 7 februarie, în India, ocazie cu care sperăm să aflăm şi ţările în care va fi disponibil şi la ce preţuri va fi scos la vânzare.

No posts to display