ASUS ROG anunță linia PNK LTD de tastaturi, mouși, căști și mouse pad-uri

386

ASUS Republic of Gamers (ROG) introduce noua linie de periferice PNK LTD pentru jocuri. Pentru a satisface gusturile diferite ale campionilor, ROG lansează o nouă culoare în ediție limitată pentru unele dintre cele mai populare periferice ROG.

Deși acest pachet arată complet diferit, tehnologia este păstrată. Oferă aceleași caracteristici de top, în timp ce le deschide gamerilor o altă opțiune să-și exprime stilul personal.

ROG Strix Flare
Finisajul roz mat și cel texturat, aflat unul lângă altul, conferă un efect în două tonuri, care este captivant fără a fi prea agresiv. Culoarea dominantă a tastaturii este roz, cu excepția câtorva elemente cheie.

Zona alfanumerică primară este decorată pentru a se potrivi cu tastele funcționale roz, care se contopesc în corpul tastaturii. Inserția din acrilic este inscripționată cu logo-ul ROG, existând posibilitatea de a realiza propria grafică pe baza inserției brute, furnizată în pachet. Strix Flare este disponibilă cu diferite comutatoare, iar ediția limitată PNK LTD oferă la alegere modelele Cherry MX roșii, maro sau albastre, în funcție de preferințe.

ROG Gladius II Origin
ROG Gladius II Origin PNK LTD urmează exemplul lui Flare. Textura inspirată de cultura Maia, de pe laterale, și rotița de scroll, captează atenția, iar culoarea gri nu va evidenția petele la fel de ușor precum cauciucul roz. Gladius II Origin PNK LTD se bazează pe același senzor optic PixArt 3360 ca în versiunea originală. Senzorul poate ajunge la 12000 DPI, dar poate fi reglat pentru jocuri în care este nevoie de un DPI mai mic. Această versiune a lui Gladius II va fi disponibilă pentru o perioadă limitată.

ROX Strix Fusion 300
Alegerea culorilor pentru fiecare parte, roz sau gri, a fost un pic mai ușoară. S-a dorit ca părțile ce intră în contact direct cu corpul utilizatorului să nu își schimbe culoarea. La interior, avem aceleași căști de jocuri Fusion 300, cu difuzoare ASUS Essence de 50mm și sunet surround virtual 7.1. Fusion 300 vine cu două cabluri, un cablu USB și un cablu audio obișnuit de 3,5 mm pentru a permite conectarea atât la dispozitivul mobil, cât și la PC.

ROG Sheath
Aceasta este fabricat dintr-un material țesut, pus deasupra unei suprafețe antiderapante, care nu se mișcă în timp ce vă jucați. Ediția PNK LTD menține aceeași amprentă de 89x43cm ca originalul.