ASUS Republic of Gamers lansează căștile de gaming ROG Delta și ROG Delta Core

495

ASUS Republic of Gamers lansează ROG Delta și ROG Delta Core, o nouă serie de căști de gaming concepute special pentru jocurile first-person shooter (FPS). Căștile încorporează tehnologie Hi-Res Audio certificată Sony și au fost gândite pentru a fi ușoare și comfortabile.

ROG Delta
ROG Delta Core

 

ROG Delta sunt primele căști de gaming care sunt dotate cu ESS ES9218 QUAD DAC™. ROG Delta sunt dotate cu conector USB-C™ și vin cu un adaptor USB-C la USB 2.0 pentru a putea fi folosite atât pentru gaming pe PC, cât și pe consolă sau dispozitive mobile. Modelul ROG Delta include iluminare RGB în formă circulară.

Căștile ROG Delta Core sunt dotate cu jack de 3.5mm și oferă suport pentru principalele platforme de gaming: PC, Mac, telefoane mobile, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch.

Atât ROG Delta cât și ROG Delta Core sunt echipate cu difuzoare ASUS Essence, cu incinte audio etanșate și tehnologie de diversificare a semnalului audio. Cupele ergonomice în formă de D au pernuțe ROG Hybrid.

ROG Delta constructie

ROG Delta încorporează cipul ESS ES9218 QUAD DAC™, cu 4 DAC-uri (Digital Analog Converter), fiecare DAC fiind dedicat procesării unei zone de frecvență audio, de la unde joase, la medii, la înalte și ultra-înalte. Cele patru semnale audio combinate oferă un sunet clar cu 127dB SNR. Toate acestea înseamnă că gamerii pot să sesizeze toate sunetele din joc cu acuratețe, ceea ce le va permite să localizeze rapid adversarul, direcția pașilor, locurile de unde se aud focuri de armă și multe altele.

ROG Delta sunt dotate, de asemenea, cu tehnologia Hyper-Grounding care împiedică interferențele electromagnetice cu ajutorul unui design unic al PCB-ului, cu mai multe straturi. Mulțumită acestei tehnologii inovatoare, ROG Delta sunt primele căști din lume dotate cu iluminare RGB care includ ESS QUAD DAC.

Noile difuzoare ASUS Essence, prezente pe ambele modele, au fost actualizate cu tehnologia Audio Signal Diversion ce separă sunetele de frecvență înaltă, joasă și medie, reducând interferențele.

ROG Delta vin echipate cu tehnologia ASUS AURA Sync care permite gamerilor să sincronizeze efectele luminoase pentru tot sistemul de produse cu suport AURA.

SPECIFICAȚII TEHNICE
ROG Delta ROG Delta Core
Conectori USB-C pentru PC, Mac, Nintendo Switch, telefoane mobile 3.5mm pentru PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, telefoane mobile
USB 2.0[1] pentru PC, Mac, PlayStation 4, Nintendo Switch
Dimensiunea driverului boxei 50mm
Material driver Magnet de Neodym
Impedanță 32 ohmi
Frecvența de răspuns 20Hz–40kHz
Cupe 1 x ROG Hybrid
1 x 100% piele
Greutate 360 g
Cablu 1 x 1.5m (textil)
1 x 1m (textil)
Microfon
   – Tip Analog
   – Tipar de captare Unidirecțional, detașabil
   – Frecvența de răspuns 100Hz–10kHz
   – Sensibilitate -40 dB


COMPARAȚIA DOTĂRILOR

Model ROG Delta ROG Delta Core
Conectivitate USB-C

USB 2.02

3.5mm
ESS ES9218 QUAD DAC Da Nu
Incinta de compresie a aerului Da Da
Drivere ASUS Essence Da Da
Iluminare RGB Da Nu
Microfon Analog Analog
Indicator pentru microfon Da Nu
Pernuțe ergonomice în formă de D pentru urechi Da Da
Control instantaneu Ajustarea volumului, punere microfon pe mute, iluminare RGB pornit/oprit Ajustarea volumului, punere microfon pe mute

No posts to display