ASUS Republic of Gamers anunță noul monitor ROG Swift PG35VQ

374

ASUS Republic of Gamers (ROG) anunță disponibilitatea monitorului de gaming ROG Swift PG35VQ.

ROG Swift PG35VQ beneficiază de un panou de 35” UWQHD (3440 x 1440) HDR, cu raportul 21:9. Având posibilitatea de overclocking la 200Hz, NVIDIA G-SYNC™ Ultimate și un timp de răspuns de 4ms (de la gri la gri), acesta rapide fără tearing și le face mai fluide.

Cu o tehnologie FALD (full array local dimming), ROG Swift PG35VQ controlează în mod dinamic iluminatul LED pe 512 zone, furnizând un contrast înalt pentru scene un aspect natural. LED-urile pot fi pornite și oprite selectiv pentru a crea o gamă largă de iluminare dinamică pentru o imagine bogată, mult mai nuanțată. Fiind certificat DisplayHDR 1000, ROG Swift PG35VQ poate atinge o iluminare de vârf de 1000 niți în fiecare zonă LED, asigurând un alb luminos și culori strălucitoare. Tehnologia Quantum-dot furnizează acuratețea culorilor și acoperă 90% din standardul de cinema DCI-P3. Acesta din urmă oferă o gamă de culori mai largă decât sRGB, cu o reproducere mai fidelă.

ROG Light Signature este o caracteristică a monitoarelor ROG ce le permite gamerilor să proiecteze efectele luminoase personalizate pe suprafața biroului. ROG Swift PG35VQ duce acest design iconic un pas mai departe, fiind primul monitor ROG care încorporează Aura Sync. Pe lângă faptul că pot crea propriile lor șabloane de iluminare, jucătorii pot personaliza acum culorile și pot armoniza efectele cu întregul lor sistem de gaming.

ROG Swift PG35VQ este totodată și primul monitor de gaming cu convertor digital-analog (DAC) ESS 9118 integrat, un procesor audio cu un singur chip, ce oferă redare 24-bit/192 kHz.

ROG Swift PG35VQ va fi disponibil în România în perioada următoare.