Asus primeşte certificare TENAA pentru un nou telefon

237

Taiwanezii de la Asus tocmai au primit un nou certificat de la TENAA, autoritatea chineză supremă în materie de  produse din sfera IT&C, pentru un telefon care poartă numele de cod X00GD, un telefon care după specificaţii pare să se încadreze pe segmentul de clasă medie.

Potrivit informaţiilor publicate de TENAA, telefonul are un procesor octa-core, tactat la 1,5 GHz şi vine cu ecran de 5,2 inci, cu rezoluţie HD. Apar versiuni de 2, 3 şi chiar 4 GB memorie RAM şi trei versiuni de spaţiu de stocare internă, de 16, 32 şi 64 GB.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 13 MP şi o cameră frontală cu senzor de 8 MP, care îi va mulţumi pe iubitorii de selfie-uri. Telefonul va veni cu Android 7.0 Nougat la bord şi cu o baterie de 4.850 de mAh.

Telefonul pare dotat cu senzor de amprente şi va avea trei variante de culoare pentru carcasă: auriu, roz-auriu şi negru. Deocamdată nu sunt informaţii legate de preţ sau disponibilitate, dar ţinând cont că Asus tocmai a primit certificatul, lansarea nu ar trebui să fie departe.