ASUS lansează plăcile grafice GeForce RTX 2080 Ti și 2080 în versiunile ROG Strix, Turbo și Dual

440

 ASUS lansează plăcile grafice Republic of Gamers (ROG) Strix, ASUS Dual și ASUS Turbo construite pe noua platformă NVIDIA GeForce® RTX 2080 Ti și RTX 2080 care încorporează suport pentru memoria GDDR6 de mare viteză și VirtualLink pentru conexiuni rapide, cu un singur fir, concepute pentru viitoarea generație de căști VR.

Caracteristici Cheie

  • ROG Strix GeForce RTC 2080Ti și 2080 încorporează ventilatoare dotate cu tehnologia Axial care oferă un flux de aer îmbunătățit și sunt certificate IP5X pentru rezistență la praf
  • Plăcile grafice ROG Strix au fost concepute cu ajutorul Auto-Extreme Technology, un proces automat care îmbunătățește consistența și durabilitatea construcției produselor
  • Plăcile grafice ROG Strix și Dual au un design de tip 2.7-slot care extinde suprafața de răcire pentru o performanță termică superioară
  • Plăcile grafice Turbo sunt dotate cu un ventilator care îmbunătățește răcirea pentru configurațiile care încorporează mai multe plăci video și pentru sistemele cu flux de aer limitat

Noile plăci grafice NVIDIA GeForce RTX au unități grafice reinventate care setează o nouă limită în ceea ce privește performanța. Construite pe baza noii arhitecturi NVIDIA Turing™ și a revoluționarei platforme NVIDIA RTX, noile plăci grafice oferă urmărire în timp real a fluxului de date, inteligență artificială și posibilitatea de programare a fluxului de date. Asta înseamnă nu doar accesul la o nouă experiență de joc – este cea mai bună experiență de joc.

Noile plăci grafice au fost anunțate la un eveniment special NVIDIA numit “GeForce Gaming Celebration” care are loc la Cologne, în Germania, înaintea Gamescom 2018.

Noile plăci grafice GeForce RTX dau startul unei noi generații uimitoare de jocuri și aduc o experiență imersivă, iar noi suntem incredibil de bucuroși că ASUS continuă să construiască pe baza experienței și inovației pe care a adus-o în industrie”, a spus Justin Walker, directorul diviziei GeForce desktop a NVIDIA. „Fiecare serie de produse ROG și ASUS întâlnește nevoile mai multor categorii de gameri care vor aprecia cu siguranță designul nou și noile tehnologii de răcire care îi vor ajuta să aibă parte de o experiență nouă de joc pe PC”.

ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti și 2080
ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti și 2080 păstrează rece sistemul Turing™ cu noile ventilatoare dotate cu tehnologia Axial care aduc în practică inovațiile ROG, printre care un hub cu ventilatoare de mici dimensiuni ce permite atașarea unor pale mai lungi și un inel opritor care îmbunătățește structura și presiunea aerului pe zonele de răcire de pe ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti și 2080. Noul design permite ventilatoarelor dotate cu tehnologia Axial să livreze un flux mai mare de aer fără a crește nivelul de zgomot.

Tehnologia Auto-Extreme
Toate plăcile grafice ROG Strix sunt produse folosind tehnologia Auto-Extreme, un proces de construcție automatizat care ridică noi standarde în industrie. În mod tradițional, sudarea componentelor care se montează în interiorul și pe suprafața plăcii se face în stadii separate de construcție. Tehnologia Auto-Extreme permite ca tot procesul de sudare să fie terminat într-o singură etapă, ceea ce reduce solicitarea termică a componentelor și permite evitarea utilizării de substanțe chimice pentru curățare. Toate acestea reduc impactul asupra mediului, scad consumul de energie din timpul producției și ajută la obținerea unui produs mai durabil.

ASUS Dual GeForce RTX 2080 Ti și 2080
Plăcile grafice ASUS Dual GeForce RTX 2080 Ti și 2080 sunt dotate cu ventilatoare cu pale patendate Wing. Această tehnologie a fost adusă pe plăcile grafice Dual de la seria de ROG Strix și îmbunătățește presiunea aerului, aree niveluri scăzute de zgomot și certificare IP5X de rezistență la praf. Pentru toți cei care iubesc liniștea completă există sisteme de control care permit un mod de oprire a ventilatoarelor pentru a ajunge la 0db.

Design de tip 2.7-Slot
Cele mai noi plăci grafice ROG Strix și Dual au un design de tip 2.7-slot care permite includerea de heatsink-uri mai mari. Suprafața totală de răcire este cu 20% mai mare pentru plăcile ROG Strix și cu mai mult 50% mai mare pentru plăcile Dual, comparativ cu construcțiile din generațiile anterioare. Disiparea îmbunătățită a căldurii permite un prag mai înalt de overclocking pentru entuziaști și o experiență incredibilă de tip plug-and-play prin scăderea vitezei ventilatoarelor în timpul sesiunilor de joc.

ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti și 2080
Plăcile grafice ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti și 2080 sunt concepute pentru sistemele construite de la zero care au un design ce încorporează mai multe plăci grafice sau alte elemente care împiedică fluxul de aer. Astfel, Turbo GeForce RTX 2080 Ti și 2080 au optimizări subtile de design care îmbunătățesc circulația aerului și cresc durabilitatea. Printre upgrade-uri se numără un ventilator de 88 mm IP5X cu sistem dublu de susținere și un nou design de garnitură care permite un flux mai mare de aer care intră în ventilator, chiar și când acesta este lipit de sticla carcasei sau de alte plăci grafice.

Preț și disponibilitate
Plăcile grafice ROG Strix, ASUS Dual, ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti și RTX 2080 vor fi disponibile la vânzare de la jumătatea lunii septembrie.

Următoarele modele sunt disponibile pentru precomandă începând cu 20 august 2018 în anumite țări, de la retailerii globali autorizați. Vă rugăm contactați reprezentantul local al ASUS pentru mai multe informații.

Modele disponibile pentru pre-comandă:

  • Dual GeForce RTX 2080 TI OC Edition
  • Turbo GeForce RTX 2080 TI
  • ROG Strix GeForce RTX 2080 OC Edition
  • Dual GeForce RTX 2080 OC Edition