ASUS lansează noi serii de plăci de bază ROG Strix, Prime și TUF Gaming pe platformă AMD B450

421

Seriile de plăci de bază ROG Strix, Prime și TUF Gaming oferă noi versiuni și opțiuni de personalizare, plus soluții inteligente de răcire și performanță sporită, într-un pachet accesibil.

Caracteristici cheie:

  • Seria de plăci de bază ASUS B450 include modelele ROG Strix B450-I și B450-F Gaming, TUF B450-Plus și B450M-Plus Gaming, Prime B450-Plus, B450M-A și B450M-K
  • Plăcile de bază încorporează UEFI BIOS-ul dotat cu funcții de căutare și partajare noi, comenzi inteligente de răcire, actualizări la nivel de conectivitate și un upgrade pe partea de design
  • ROG Strix B450-I și B450-F Gaming oferă opțiuni de iluminare personalizabile cu Aura Sync RGB, 5-way Optimization, Fan Xpert 4 și cele mai recente variante de conectivitate

ASUS lansează plăcile de bază ROG Strix, Prime și TUF Gaming, construite pe chipsetul AMD B450 și compatibile cu procesoarele AMD Ryzen™. Platforma AMD Ryzen oferă o experiență deosebită pe desktop, o putere de proceasare pe paliere multiple și opțiuni accesibile de overclocking pentru cea mai bună experiență de gaming.

În acest an, AMD a lansat a doua generație a familiei Ryzen, cu un chipset X470 nou destinat îmbunătățirii performanței în cazul sistemelor de gaming de top și a sistemelor destinate creării de conținut.

Placa de bază B450 este construită pentru sistemele compacte și formatele mai mici. ROG Strix B450-I și B450-F Gaming aduc caracteristici unice pentru gamerii înrăiți, TUF B450-Plus and B450M-Plus Gaming se concentrează pe opțiuni esențiale și durabilitate, iar Prime B450-Plus, B450M-A și B450M-K aduc opțiuni mai profesionale pe platformă.

În ciuda diferențelor dintre serii, plăcile de bază din familia ASUS B450 au caracteristici și capabilități comune. De la opțiunile inteligente de răcire până la personalizare, aceste noi plăci de bază ASUS sunt concepute pentru a permite utilizatorilor să profite la maximum de potențialul sistemului PC.

ROG Strix redefinește standardele
ROG este brandul original de plăci de bază concepute pentru gaming, și are în spate o istorie de mai mult de un deceniu, încă de la primul model Crosshair care a fost construit pentru procesoarele AMD. Noile ROG Strix X470-I Gaming și ROG Strix X470-F Gaming aduc opțiuni și funcționalități îmbunătățite pe care utilizatorii le așteaptă atât de la plăcile de bază mini-ITX, cât și de la formatele full-size ATX. Ambele plăci de bază încorporează un design special și sunt inscripționate cu tipare cyber-text care să se potrivească cu componente ROG recente.

ROG Strix B450-I Gaming a fost gândită pentru sistemele de mici dimensiuni. Sistemul combină cele două DIMM cu profilurile exclusive ASUS DRAM OC pentru a avea suport pentru memorii până la DDR4-3600 sau chiar mai mult. Integrarea este cuvântul cheie pentru acest model, tocmai de aceea B450-I are suport pentru conexiunea dual-band Wi-Fi 802.11ac care oferă suport pentru conectivitate fără fir direct din cutie. Capacitatea de stocare și sunetul sunt vedetele în cazul plăcii de bază ROG Strix B450-I Gaming a cărui card de sunet M.2 Audio Combo este așezat vertical pentru a economisi spațiu și a reduce dimensiunea formatului Mini-ITX.

ROG Strix B450-I Gaming acoperă un spectru mai larg cu o capacitate de extindere mai generoasă pentru sistemele bine echilibrate. Cu sistem inteligent de răcire, opțiuni de personalizare și conectivitate, două sloturi PCIe 3.0 M.2, o stablitate mai bună a memoriei DDR4, Aura Sync și alte facilități, placa de bază aduce performanță excelentă la un preț accesibil. ROG Strix B450-F Gaming permite o setare ghidată a performanței și optimizare prin intermediul software-ului ROG care simplifică experiența atât pentru novici cât și pentru modderii cu experiență care caută să-și creeze un sistem unic.

Noua echipa Ryzen TUF Gaming
Pe lângă plăcile de bază, TUF s-a transformat într-o familie de componente de gaming care includ produse ASUS și componente hardware concepute de partenerii TUF Gaming Alliance. Stilul specific seriei permite gamerilor să construiască cu ușurință sisteme deosebite atât la interior cât și ca aspect.

Aspectul diferențiază TUF Gaming la nivel estetic, dar se aliniază și cu partea de componente de grad militar din PCB. Componente TUF de înaltă calitate printre care MOSFET-uri, regulatoare de tensiune și capacitoare ajută gamerii să constuiască sisteme cu un grad mare de durabilitate.

Pentru platforma B450, ASUS a creat plăcile de bază TUF B450-Plus Gaming și TUF B450M-Plus Gaming concepute pe arhitecturi ATX și micro-ATX. Aceste plăci de bază au aceleași caracteristici tehnice de bază, cu suport pentru memorie DDR4-3200 de până la 64 GB, plăci video duble în CrossFireX, suport audio HD pe 8 canale cu DTS și opțiuni extinse de conectivitate.

A venit vremea pentru un upgrade Ryzen
Seria de plăci de bază Prime face notă discordantă în cadrul design-urilor concepute pentru gaming cu o construcție potrivită celor care vor să adauge un plus de putere prin componente Ryzen pentru crearea de conținut sau alte sarcini zilnice. Aspectul geometric al canalelor este inspirat din arhitectură și creează un aspect retro-modern care invită privitorii să analizeze mai de aproape, fără a ieși strident în evidență.

Prime B450-Plus este concepută în special pentru mediul business, dar nu uită de entuziaștii jocurilor. Echipată cu o gamă largă de opțiuni de conectivitate, placa de bază include și Fan Xpert 4 Core, siguranțe 5X Protection III și circuite DIGI+ VRM pentru o putere de calcul stabilă, protecție împotriva supra-tensiunii și a variațiilor electrice.

Disponibilitate și prețuri
Plăcile de bază ASUS B450 sunt disponibile la nivel mondial la distribuitorii de top incepând cu 31 iulie 2018. Vă rugăm vizitați ASUS sau contactați reprezentantul local ASUS pentru mai multe informații.

Pentru informații suplimentare, imagini și specificații despre plăcile de bază ROG Strix, Prime și TUF Gaming, vizitați ghidul cumpărătorului ASUS EdgeUp. Imagini suplimentare și o prezentare detaliată a plăcilor de bază ROG Strix se află pe ASUS ROG.