ASUS lansează în România telefonul ZenFone Max Pro (M1) cu baterie de 5000mAh

428

ASUS anunță disponibilitatea pe piața locală a noului telefon ZenFone Max Pro (M1), singura gamă formată din telefoane cu baterii de mare capacitate. ZenFone Max Pro încorporează o baterie de 5000mAh, camere foto duale și un ecran FHD+ Full View de 6 inci într-un corp compact, de dimensiuni similare telefoanelor de 5.5 inci.

Performanță mobilă 
ZenFone Max Pro se bazează pe platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636, care combină performanța fluidă cu autonomia ridicată, în timp ce grafica Adreno 509 oferă performanțe îmbunătățite în jocurile pentru mobil și în browsing.

Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 636 este un sistem pe 64 biți, într-un singur cip (SoC) pe 14nm, care oferă peste 40% mai multă performanță de procesare și 10% mai multă capacitate grafică decât Snapdragon 630. În plus față de performanțele îmbunătățite, GPU-ul Adreno 509 suportă tehnologii Qualcomm TruPallete și EcoPix pentru un contrast superior, efecte vizuale reale și o redare mai eficientă a graficii 3D.

Ecranul Full View FHD+ (1080 x 2160) de 6 inci, cu raport 18:9 și rama subțire furnizează un câmp vizual mai larg, iar multitaskingul este mai ușor, odată ce două aplicații pot rula una sub alta pe ecran.

ZenFone Max Pro este livrat cu Android 8.1 Oreo în forma sa pură, cea mai recentă versiune Android ce îmbunătățește productivitatea și le permite utilizatorilor să se bucure mai mult de telefonul lor.

Autonomie pentru două zile
Acumulatorul de 5000 mAh al lui ZenFone Max Pro le oferă utilizatorilor până la 20 de ore de redare video pe YouTube, până la 42 de ore de convorbire 3G și până la 28 de ore de browsing web prin Wi-Fi. Cu o singură încărcare, utilizatorii se pot bucura mai mult: de exemplu, până la 45 de runde de Mobile Legends sau până la două sezoane de Games of Thrones. ZenFone Max Pro poate încărca bateria de 5000mAh de la 0% la 100% în numai două ore și 42 de minute, comparativ cu produsele rivale cu baterii de 4000mAh, ce au nevoie de peste 3 ore.

Camere duale
Camera primară din spate are un senzor cu rezoluție de 13 megapixeli și diafragma f/2.0. A doua camera principală este utilizată pentru a crea efecte bokeh în portrete și planuri apropiate, focalizând subiectul, în timp ce fundalul este estompat în mod gradual. ZenFone Max Pro poate înregistra clipuri video la rezoluție 4K UHD.

Camera frontală poate realiza fotografii selfie clare și atractive datorită blițului LED cu luminină caldă și a funcțiilor de înfrumusețare, care retușează instant tonurile pielii și imperfecțiunile faciale.

ZenFone Max Pro este construit din metal solid, cântărește 180 de grame, și este disponibil în două nuanțe: negru marin și argintiu. ZenFone Max Pro vine cu două sloturi SIM ce suportă viteze 4G LTE de până la 400Mbps și un slot microSD adițional pentru extinderea capacității de stocare până la 2TB.

Deblocarea telefonului se poate face prin recunoaștere facială sau cu senzorul de amprente, care deblochează instant telefonul, iar în combinație cu NFC oferă o modalitate de încredere pentru servicii precum Google Pay.

Preț și disponibilitate
ASUS ZenFone Max Pro (M1) este disponibil în magazinele locale la prețul de lansare de aproximativ 1099 lei (cu TVA inclus, în limita stocurilor).

No posts to display