ASUS anunță plăcile de bază AMD X570

393

Noile serii de plăci de bază ROG, ROG Strix, Prime, Pro și TUF Gaming vin cu circuite de alimentare actualizate, o soluție de răcire superioară, optimizări de performanță și numeroase facilități.

Procesoarele AMD Ryzen pentru desktop, din prima și a doua generație, au reprezentat un mare succes pentru gameri și profesioniști. Acum, AMD revine cu a treia generație de procesoare Ryzen, pe arhitectura Zen 2 cu conectivitate PCI Express® 4.0 (PCIe), promițând mai multă lățime de bandă și performanță decât generațiile precedente.

Familia rămâne axată pe oferirea unui număr mare de nuclee și fire de execuție, fiind genul de chip care are nevoie de o placă de bază pe măsură. ASUS s-a pregătit cu o serie de noi modele, bazate pe cel mai recent chipset X570.

Plăcile Crosshair VIII, sunt potrivite pentru cei mai exigenți pasionați de overclocking și gameri care caută să extragă de la sistemele lor ultimul strop de performanță. Seria ROG Strix se concentrează pe aspectul plăcut și performanța ridicată, fără elemente de decor, în timp ce TUF Gaming păstrează caracteristicile esențiale, la un preț accesibil. Cei care preferă stilul minimalist, se pot întoarce către familia Prime, care are încă suficientă forță pentru utilizatorii avansați.