Asus a prezentat ZenFone 4 Max – telefon de buget, dotat cu baterie generoasă

- Adrian Ungureanu
259

Taiwanezii de la Asus au prezentat noul ZenFone 4 Max, un telefon cu dotări modeste dar care iese în evidență prin bateria generoasă.

ZenFone 4 Max dispune de un display de 5,5 inci, cu rezoluție Full HD și vine cu două versiuni de hardware de la Qualcomm. Snapdragon 430, cu procesor octa-core și Snapdragon 425 cu procesor quad-core. Pe lângă acestea mai regăsim versiuni de 2GB și 4 GB memorie RAM și variante de 16 GB, 32 GB și 64 GB spațiu de stocare intern, dar dispune și de slot pentru card microSD.

Telefonul oferă și suport dual SIM, rulează Android 7.0 Nougat, cu interfață ZenUI și dispune de o cameră principală duală ambii senzori fiind de 13 MP, în timp ce camera frontală are un senzor de 8MP.

ZenFone 4 Max iese în evidență prin bateria de 5.000 mAh, iar Asus a inclus la pachet tehnologi de încărcare rapidă și un mod special economisire a energiei denumit PowerMaster. Asus promit până la 22 de ore de vizionare de conținut video, ceea ce este impresionant.

Deocamdată, Asus ZenFone 4 Max va fi disponibil doar în Rusia, dar cu siguranță va fi lansat și în alte piețe, deși Asus nu a precizat și în ce alte piețe va fi disponibil. Cel mai ieftin model, cel cu 2 GB memorie RAM și 16 GB stocare internă, va costa 13.900 de ruble, adică undeva în jurul a 205 euro.