Asus a adus la CES 2017 telefonul ZenFone 3 Zoom

363
Sursa: Phone Arena

Asus nu avea cum să lipsească la unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie al anului, CES 2017, ce are loc zilele acestea în Las Vegas. Aici compania a adus şi telefonul ZenFone 3 Zoom, care după cum sugerează şi numele este un telefon îndreptat către pasionaţii de poze.

Telefonul vine cu o cameră principală cu un senzor dual de la Sony, model IMX362, de 12 MP, care vine cu o construcţie pe care Asus o numeşte tehnologie „SuperPixel”. Compania taiwaneză afirmă că senzorul principal este de 2,5 ori mai sensibil la lumină decât cel instalat pe iPhone 7 Plus.

De asemenea, camera duală principală oferă un zoom total de 12x, din care 2,3x este zoom optic, destul fiind generat în mod digital. În plus vine şi cu un nou tip de asistenţă în captarea imaginilor la cea mai bună calitate printr-un sistem de autofocus avansat.

Camera frontală, vine cu un număr mai mare de MegaPixeli, adică 13, dar vorbim de un singur senzor, tot de la Sony, dintr-o serie nu la fel de performantă ca şi senzorul principal. Aşa că nu aveţi de ce să credeţi că veţi face poze mai bune cu camera pentru selfie-uri, decât cu cea de pe spatele telefonului.

Asus a anunţat că ZenFone 3 Zoom va deveni disponibil în magazin începând cu luna februarie, dar deocamdată nu a oferit niciun preţ de start. Oricum, aşteptările sunt că va avea un preţ destul de ridicat.