Astăzi se dă startul precomenzilor pentru Moto Z2 Play cu camera Moto 360

387

Lenovo a prezentat în România Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods printre care se numără camera Moto 360, Moto Gamepad, boxa JBL SoundBoost 2, bateria suplimentară Moto Turbopower și Moto Style Shell cu încărcare wireless.

Vestea bună pentru cei care precomandă un Moto Z2 este că vor primi gratuit camera Moto 360, un accesoriu care după încheierea promoției va putea fi achiziționat în schimbul sumei de 999 RON.

Specificațiile lui Moto Z2 confirmă zvonurile care circulau înainte de prezentarea oficială și anume, SoC  Snapdragon 626 cu procesor octa-core de 2,2GHz și GPU Adreno 506, ecran Amoled de 5,5″ @1080p protejat de Gorilla Glass 3, cameră principală de 12MP, cameră selfie de 5MP, acumulator de 3000mAh și USB Type-C. Spațiul de stocare și cantitatea de RAM diferă în funcție de versiunea aleasă. Astfel, modelul cu 32GB stocare are 3GB RAM, în timp ce modelul cu 64GB primește 4GB RAM. Indiferent de versiunea aleasă, utilizatorii își vor putea extinde stocarea cu un card microSD de până la 256GB. Ne-au plăcut în mod deosebit la Moto Z2 talia de 6mm, funcția dual-stand-by a modelului dualSIM și faptul că microSD-ul are slot dedicat (nu ocupă locul celui de-al doilea SIM).

Revenind la Moto Mods, camera Moto 360 are avantajul de a fi un accesoriu Plug-and-Play, adică ea intră în funcțiune și devine camera principală imediat după atașarea la telefon, fără a mai necesita pași suplimentari prin meniuri. Alte accesorii de acest gen au nevoie de pairing și selectare ca dispozitiv implicit la fiecare utilizare.

Moto GamePad, după cum indică și numele, transformă telefonul într-o mini-consolă, adaugând butoane dedicate jocurilor, un D-pad, două stick-uri analogice și 1035 mAh.

Moto Z2 Play și Moto Mods pot fi rezervate începând de astăzi, urmând ca precomenzile să fie onorate la începutul lunii octombrie. Tot în octombrie, Moto Z2 Play își va face loc în ofertele operatorilor telecom, putând fi achizitionat la prețuri atractive împreună cu un abonament. Prețul recomandat al unui Moto Z2 Play este de 2399 RON.