Asta da schimbare! Iată cât de bine arată noile telefoane de la Sony!

- Adrian Ungureanu
536

Sony s-a cramponat foarte mulți ani în design-ul OmniBalance, care presupunea telefoane pătrățoase, cu margini foarte groase și total în afara tendințelor actuale.

Informații despre schimbarea de design au apărut încă din luna septembrie, când aflam că se va trece la stilul ”Murai”, iar OmniBalance va fi lăsat trecutului.

Acum au apărut aceste două imagini arătând două telefoane, cel mai probabil sunt doar niște machete, două variante de design pe care Sony, ori să le folosească împreună, ori să aleagă doar o versiune de design.

Oricum, ambele sunt mult mai arătoase decât telefoanele lansate în ultimii 4 ani. Vedem cum Sony merge pe tendințele actuale, cu ecrane foarte mari, margini extrasubțiri. De butoane fizice pe partea frontală nu se pune problema, pentru Sony a livrat mereu telefoane fie cu butoane virtuale sau cel mult capacitive.

Evident, modificări drastice pot fi văzute și pe partea din spate a celor două telefoane. Vedem că Sony pregătește telefoane cu camere duale. Cel din stânga pare, însă, cel mai puțin obișnuit.

În primul rând că în timp ce pe cel din dreapta vedem senzorul de amprentă este destul de vizibil, pe acesta din stânga nu se vede senzorul. Dar probabil va fi integrat în butonul Power amplasat pe una din muchiile telefonului, ca și pe modelele anterioare. În al doilea rând, este interesantă amplasarea celor două camere, la o distanță destul de mare una de cealaltă, o abordare unică pe piață până acum. Totuși, parcă n-ar fi rău dacă Sony ar alege un design cu colțuri ceva mai rotunjite.

Cei care au făcut rost de aceste poze spun că imaginile nu sunt randări pe calculator și că pozele sunt reale. Din anumite puncte de vedere sunt puțin ciudate. Oricum sunt puse într-un decor virtual.

Sincer, prefer varianta în care Sony chiar lucrează cu aceste noi tipuri de design. A trecut de mult vremea când OmniBalance mai însemna ceva pe piața smartphone. Eu unul, n-am fost fan de la bun început.

No posts to display