Așa ar putea arăta Galaxy S8 Active

203

Așa cum probabil ați mai citit în ultimele două săptămâni, Samsung mai pregătește lansarea unui nou model care să completeze gama Galaxy S8, cu o versiunea rezistentă la medii neprietenoase.

Samsung păstrează, astfel, tradiția de a lansa versiuni Active, pentru telefoanele sale din gama de vârf. Această versiune va avea un nivel de rezistență la apă și praf mai mare decât modelele S8 și S8+ și va fi mult mai rezistent la șocuri mecanice.

Design-ul va fi puțin schimbat față de modelele lansate deja pe piață. După cum puteți observa singuri marginile ecranului nu mai sunt atât de subțiri și parcă arată cam ciudat.

La interior, este așteptat ca anumite specificații să fie mai slabe decât pe S8 și S8+, dar este posibil să vină cu o baterie mai generoasă. Modelul S7 Active, lansat anul trecut, avea o baterie de 4.000 mAh, în timp ce versiunea standard de Galaxy S7 avea o baterie de 3.000 mAh.

Nu știm, încă, în ce piețe va fi disponibil. Deocamdată, cam toate informațiile au venit de pe piața din SUA și majoritatea spun că va fi vândut în această țară, în exclusivitate de către AT&T.