ARCHOS anunță gama de dispozitive Mate, cu tehnologie AI și compatibile cu Alexa

436

ARCHOS anunță o gamă nouă de dispozitive cu tehnologie AI, ce răspunde comenzilor vocale atât prin voce, cât și prin imagini. Create de echipa de designeri ARCHOS din Paris, dispozitivele din gama Mate au un design elegant, vin în format de 5, respectiv 7 inci și încorporează cele mai noi tehnologii, printre care microfoane pentru recunoaștere vocală și difuzoare, pentru a oferi o experiență completă cu Alexa, serviciul de voce al Amazon.

ARCHOS Mate dispune de un ecran HD, un sistem de sunet omnidirecțional de înaltă fidelitate, un procesor quad-core, o conexiune Bluetooth și Wi-Fi, o cameră de 5 MP, două microfoane, o baterie de 1.500 mAh (pentru versiunea de 5 inci) sau 3.000 mAh (în cazul versiunii de 7 inci).

 

ARCHOS Mate este ușor accesibil prin comandă vocală și se adaptează nevoilor utilizatorilor, devenind partenerul esențial pentru:

  • Viața de zi cu zi: vizualizarea calendarului, previziuni meteo, rețete de gătit, liste și comenzi de cumpărături, timere și alarme, întrebări și răspunsuri despre știri și informații
  • Comunicare: gestionare apeluri video cu familia si prietenii
  • Controlul dispozitivelor din casă: controlarea luminilor, a camerelor de supraveghere și a sistemelor de încălzire sau de aer condiționat
  • Divertisment: muzică, poze, videoclipuri, jocuri

ARCHOS Mate este partenerul ideal pentru gestionarea sarcinilor de zi de zi. De exemplu, dispozitivul inteligent le va sugera utilizatorilor o listă completă de ingrediente și ustensile pentru realizarea unei rețete, dar și vizionarea unor tutoriale online, pentru cele mai bune rezultate în gătirea preparatelor culinare dorite.

Disponibilitate și prețuri
Dispozitivele ARCHOS Mate vor fi disponibile la nivel global din luna octombrie 2018, cu prețuri începând de la 99 € și 99 $.

No posts to display