Aproximativ 300 de programatori așteptați să se înscrie la hackathonul din cadrul TechFest connected by Vodafone

398

TechFest connected by Vodafone, cel mai complex festival de tehnologie, așteaptă aproximativ 300 de programatori să se înscrie la MegaHack Hackathon, o provocare lansată de către partenerii evenimentului: Vodafone și BCR.

MegaHack constă într-un maraton de 24 de ore de programare în care participanții își vor testa abilitățile de a rezolva provocări de business prin dezvoltarea de soluții tech pentru companii. Temele vor fi comunicate celor înscriși înaintea evenimentului pentru a opta pentru provocarea pentru care consideră că au cea mai bună soluție.

Înscrierile se fac individual și sunt gratuite. Vârsta minimă de înscriere este de 18 ani.  Proiectele vor fi încărcate pe platforma devpost, iar participanții își vor aduce propriile echipamente de lucru (laptop, încărcător etc.). Pe parcursul competiției, echipele vor fi susținute de mentori cu experiență, iar juriul care va desemna câștigătorii este format din reprezentanți ai Vodafone, BCR și alți experți locali.

“TechFest în sine este un mare meet-up pentru comunitatea de IT, dar MegaHack și Venture Lab, cu două formate complementare, au fost concepute în special să genereze fie soluții customizate, ad-hoc, fie deja dezvoltate de comunitatea de start-up-uri. De aceea am ținut să avem în cadrul evenimentului ambele tipuri de manifestări pentru ca, la final, atât corporațiile care se confruntă cu anumite provocări, cât și start-up-urile sau developerii să aibă de câștigat”, a declarat Vlad Șuteu, TechFest Program Director.