Apple Watch seria 3 va avea autonomie mai bună

314

Zvonurile confirmă lansarea oficială Apple Watch Series 3 în cursul acestui an. Evenimentul va avea loc în trimestrul trei, probabil tot în septembrie. Focusul pentru noul produs va fi autonomia, considerată destul de limitată la primele două ediții.

Apple Watch nu a fost un succes pe măsura așteptărilor Apple, dar este de asemenea lider la vânzări pe segmentul ceasuri smart, dacă nu calculăm brățările de fitness care au ceas. Anul trecut, în cadrul evenimentului de lansare iPhone 7, Apple a lansat Wach Series 2, cu mici modificări față de prima generație. Cel mai mult s-a lucrat la platforma Watch OS, la dezvoltarea de aplicații pentru ceas și altele. Dar autonomia rămânea limitată.

Lansarea Apple Watch seria 3 va fi probabil tot în septembrie. Tot atunci vom vedea următorul iPhone, fie că se va chema 7S, fie că va fi iPhone 8. Primele zvonuri spun că Apple va păstra același design pentru Watch Series 3, ceea ce pentru unii este dezamăgitor. Apple se va concentra pe diverse soluții pentru creșterea autonomiei. Seria 2 a adus destule noutăți, ceasurile sunt rezistente la apă, de asemenea au inclus senzor GPS. Poate că generația a treia nu va aduce foarte multe noutăți ca hardware, dar este posibil ca Apple să utilizeze baterii de capacitate mai mare, tehnologii noi pentru baterie sau noi setări care să reducă consumul de energie în platforma software.

Sursa: 9to5mac