Apple vrea să lanseze iPhone 8 în noul sediu, dar acesta este departe de a fi gata

- Adrian Ungureanu
231

La finele anului trecut și chiar începutul acestui an se vorbea despre o inaugurare în una aprilie, motiv pentru care Apple grăbise producția noii tablete iPad Pro de 10,5 inci, pentru a nu-și primi oaspeții în noul sediu cu mâna goală.

Inaugurarea nu a avut loc, iar acum se vorbește despre organizarea evenimentului de lansarea a noilor iPhone-uri, printre care și iPhone-ul aniversar, în incinta Teatrului ”Steve Jobs”, construit în noul Apple Park. Ar fi un lucru extrem de important pentru Apple, care serbează 10 ani de istorie iPhone.

Însă din imaginile postate pe Snapchat de muncitorii care încă lucrează la noul campus, ne arată că noul sediu Apple este departe de a fi gata de inaugurare. Multe zone din interiorul clădirii trebuie să fie finisate și mobilate, iar la exterior este și mai multă muncă de făcut, iar aspectul este acela de șantier, motiv pentru care americanii nu cred că Apple va alege această locație ca destinația unui eveniment media atât de important.

Totuși, Teatru Steve Jobs în care pot fi acomodate circa 1.000 de persoane nu apare în poze și este destul de bine ascuns, acesta fiind în mare parte în subsol, ca altcineva să-i facă poze din exterior pentru a vedea stadiul lucrărilor.

Se pare că nu doar la români constructorii ratează termenele de predare a lucrărilor.