Apple vrea să instaleze senzori 3D și pe spatele iPhone-urilor din 2019

- Adrian Ungureanu
376

Apple vrea să profite la maximum de senzorii 3D, care stau la baza sistemului de autentificare FaceID, și vrea să-i folosească și mai mult pe iPhone-urile din 2019.

Potrivit celor mai recente informații, Apple vrea să instaleze senzori 3D și pe spatele telefoanelor ce vor fi lansate peste doi ani.

Nu va avea rolul de autentificare, ci pentru a îmbunătăți platforma ARKit, pentru aplicații de realitate augmentată, dar și pentru a putea introduce noi efecte pe înregistrările video, dar și pe fotografiile făcute cu camera principală.

Pare a doar un plan, însă, pentru că sistemul TrueDepth este destul de dificil de produs și este una din principalele cauze pentru care iPhone X se găsește pe piață în stocuri limitate.

Dacă producătorii de componente și compania care asamblează iPhone-urile, Foxconn vor îmbunătăți procesul de producție atunci ne putem aștepta la acest lucru din 2019, dacă nu, Apple riscă să aibă probleme și mai mari cu stocurile.

Dacă are probleme cu un telefon cu un singur sistem TrueDepth, cum s-a întâmplat pe iPhone X, cum va fi cu un telefon, dacă nu chiar două cu câte două module TrueDepth. Așa că deocamdată este indicat să luăm acest zvon ca atare.