Apple va începe mai devreme producţie de iPad-uri cu ecran de 10,5 inci

    204

    Se pare că Apple vrea să accelereze procesul de producţie a noilor generaţii de iPad-uri, iar modelul cu ecran de 10,5 inci este primul care va intra în producţie începând cu această lună, mult mai devreme decât era planificat.

    Potrivit unor surse de informaţii din lanţul de furnizori de componente din Taiwan ai Apple, noul iPad ar fi fost programat să intre în producţia în masă abia începând cu luna mai, dacă nu chiar în iunie, dar Apple vrea să grăbească puţin lucrurile. Există şi un motiv pentru această grabă.

    Se pare că Apple nu vină la inauguratea său sediu central, Campusul Apple, cu mâna goală. Aşadar noul model de iPad cu ecran de 10,5 inci ar urma să fie lansat în luna aprilie odată cu inaugurarea OZN-ului de la Cupertino. Încă nu a fost confirmată data exactă pentru acest eveniment.

    Referitor la celelalte modele ce urmează să fie lansate în acest an, cele cu ecrane de 9,7 inci şi 12,9 inci, despre acesta din urmă încă nu se ştie nimic. Ar putea începe “cândva în mai sau în iunie”. Modelul de 9,7 inci este deja în producţie, încă din luna februarie, la un ritm de producţie de 3-4 milioane de unităţi pe lună, ritm care va fi accelerat în lunile următoare.