Apple pregătită să spargă bariera celor 6 inci, cu iPhone-urile din 2018

- Adrian Ungureanu
438

Deși sunt ochi și urechi la ce se va întâmpla în următoarele săptămâni, legat de lansarea telefoanele din acest an, iată că au apărut ceva informații despre iPhone-urile de la anul.

Ultimele zvonuri sugerează că Apple s-ar fi apucat deja de munca la generația viitoare de iPhone-uri și pare pregătită să scoată telefoane cu ecrane și mai mari, trecând de bariera celor 6 inci.

În cazul în care ați uitat, Apple a fost întotdeauna împotriva telefoanelor cu ecrane mari, în special pe vremea răposatului Steve Jobs, care spunea că oamenii n-au nevoie de telefoane cu ecrane mare, acesta fiind un soi de replică la lansarea modelelor Galaxy Note de la Samsung. Iată că timpul l-a contrazis pe Steve Jobs, o dovadă că și geniile se mai înșeală din când în când.

Noi surse din Coreea de Sud afirmă că Apple ar fi dat deja specificațiile display-urilor către cei de la Samsung, compania care va produce și la anul, în exclusivitate, ecranele pentru iPhone-uri.

Apple a ar fi comandat două tipuri de display, unul cu diagonala de 5,85 inci și unul de 6,46 inci. Ar fi prima dată când Apple trece de bariera celor 6 inci.

iPhone 8 va deveni anul acesta telefonul cu cel mai mare ecran din istoria Apple, despre care se spune că ar avea o diagonală de 5,8 inci.