Apple pregătește trei telefoane pentru 2018 – toate asemănătoare cu iPhone X!

530

Ming-Chi Kuo, analist în cadrul companiei de brokeraj KGI Securities, o sursă de informații destul de precisă de-a lungul timpului despre iPhone-uri și iPad-uri, a revenit cu noi vești despre planurile Apple din 2018.

Acesta susține că Apple pregătește lansarea a trei telefoane și în 2018, iar toate vor avea model de inspirație modelul iPhone X. Unul va avea ecran cu diagonală de 5,8 inci, unul de de 6,5 inci, ambele cu ecrane OLED, și încă unul cu ecran de 6,1 inci, LCD, și care ar urma să fie mai ieftine decât celelalte două. Acesta anticipează un preț între 649 și 749 de dolari. Pentru celelalte două nu a oferit niciun preț.

Potrivit analistului, toate trei vor veni cu sistemul de autentificare FaceID și toate vor avea decupajul din partea de sus a ecranului în stilul iPhone X.

Este încă foarte, foarte devreme pentru a trage orice concluzie. Este foarte posibil ca Ming-Chi Kuo să nu se înșele și să aibă informațiile corecte, doar că este încă destul de devreme ca Apple să fi stabilit și strategia pentru 2018 și să nu mai existe schimbări pe parcurs.