Apple a lansat noi actualizări pentru iOS, macOS, watchOS și tvOS

197

Agendă plină pentru Apple în ceea ce privește lista de actualizări a sistemelor sale de operare pentru telefoane, ceasuri, calculatoare și platforma TV.

Compania a lansat actualizări pentru toate platformele sale software. Așadar pentru iPhone-uri, iPad-uri și iPod Touch utilizatori pot trece la iOS 10.3. Cei care au Apple Watch pot trece la watchOS 3.2, cei care au calculatoare de la Apple, pot descărca macOS 10.12.4, iar cei care au Apple TV pot trece la tvOS 10.2

Cele mai mari îmbunătățiri sunt pentru iOS, noua versiune permițând printre altele să închirieze un film pe un dispozitiv și să îl urmărească pe orice al dispozitiv Apple, a fost introdusă funcția Find My AirPods (căștile wireless lansate odată cu iPhone 7), despre care se știa deja de ceva timp.

O altă îmbunătățire importantă este aceea că Siri va oferi suport pentru mai multe tipuri de plăți electronice, inclusiv plata facturilor, dar această funcție este mai importantă pentru utilizatori din SUA.

Evident mai sunt și alte mici îmbunătățiri, dar utilizatorii de dispozitive Apple le vor descoperi odată ce vor instala noile actualizări.