Apple: iPhone 8, 8 Plus și iPhone X nu au nevoie de software care să protejeze bateriile

- Adrian Ungureanu
448

Apple a fost interogată de autoritățile americane în legătură cu problemele legate de reducere a performanțelor iPhone-urilor mai vechi cu baterii uzate și a clarificat un aspect important legat de modelele lansate toamna trecută.

Întrebați dacă noile modele iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X vor avea nevoie de actualizări software pentru a preveni închiderea accidentală o dată cu îmbătrânirea bateriilor, cei de la Apple au spus că nu este nevoie.

”iPhone 8, iPhone 8 Plus and iPhone X includ actualizări hardware care permit controlul performanței ce permite sistemului de operare (iOS) să anticipeze și să prevină închiderea accidentală a telefonului”, au explicat cei de la Apple.

Astfel, funcțiile livrate de Apple prin pachete de actualizări software către modelele mai vechi pentru a reduce performanțele telefoanelor în cazul în care apar probleme cu bateriile sunt integrate în telefoanele lansate în toamnă.

Nu este foarte clar dacă asta înseamnă că noul sistem de control al performanțelor presupune reducerea acestora sau este vorba de un management mult mai elaborat care nu necesită ca puterea ce calcul a procesorului să fie limitată sau nu. Cel mai probabil că nu. Nu cred că Apple ar risca să mintă într-un asemenea caz, pentru că și-ar crea probleme mult mai mari.

No posts to display